Minister vnútra KOMENTUJE ohlásenú divokú jazdu novinára Vagoviča
11 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

"HAMRAN S ČURILLOVCAMI SA CHYSTAJÚ NA “DIVOKÚ JAZDU” S NOVINÁROM VAGOVIČOM," zdôrazňuje na sociálnej sieti. Matúš Šutaj Eštok reaguje na novinára Mareka Vagoviča, ktorý rozbieha iniciatívu s exprezidentom PZ SR Štefanom Hamranom a Ľubomírom Daňkom a ďalšími, ktorých poznávacím znamením je "biela košeľa". Okrem Matúša Šutaja Eštoka iniciatívu okomantoval aj známy advokát Marek Para.

"Musím povedať, že nie som vôbec zaskočený z investigatívneho novinára Vagoviča, ktorý bol tútorom Jána Kuciaka a napriek tomu svojou neobjektívnou novinárskou prácou zatvára oči pred zverstvami, ktoré čurillovci napáchali.  Vagovičovi očividne nevadia nezákonné postupy, ktoré hraničia s psychickým týraním, ani vyhrážky o zapálení auta alebo zastrelení niekoho pred očami jeho detí," uviedol na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

"Bude veľmi zaujímavé sledovať, či sa táto jeho investigatívna divoká jazda, bude venovať aj obvineniam, ktoré títo jeho najnovší spolupracovníci čelia.

"Uvidíme, či sa niečo dozvieme o medzinárodnej hanbe, ktorú tento rok Slovensko utrpelo, keď sme museli organizácii ATLAS združujúcej protiteroristické jednotky Európskej únie, Spojeného kráľovstva, Švajčiarska, Nórska a Islandu vrátiť 21 000 eur," podotkol Matúš Šutaj Eštok.

"Tieto peniaze totiž Hamran, pridelil svojej blízkej kamarátke z Komárna, ktorá si okrem toho, že fakturovala neexistujúce služby, užívala aj štátnu limuzínu na súkromné dovolenky s pánom Hamranom," zdôraznil Matúš Šutaj Eštok.

Matúš Šutaj Eštok sa teší aj na informácie, o ktorých informoval minister vnútra za čias Mikulca a Hamrana a teší sa aj na to, ako sa tento novinár bude zaoberať vyhrážkami čurillovcov, Diane Santusovej, ktorej hrozili podpálením auta len preto, že chcela odhaliť všetky ich činy a praktiky, ktoré majú na svedomí. 

"Tento novinár asi sám uznáva tieto metódy kamarátov, s ktorými idú rozbehnúť divokú jazdu," dodáva Matúš Šutaj Eštok.

Minister vnútra neočakáva, že sa od jednostranného novinára dočkáme skutočnej pravdy.

VIDEO:

"Niečo sa chystá. Sledujte moje profily na FB a IG, bude to divoká jazda," oznámil na sociálnej sieti Marek Vagovič.

Foto: Facebook: Marek Vagovič

Zareagoval aj známy advokát Marek Para

"Neviem síce aká “divoká jazda” ČURILLOVCOV sa podľa VAGOVIČA chystá, ale snáď sa nevyhlási národná zbierka na nohavice pre Štefana Mašin," napísal na sociálnej sieti známy advokát ako reakciu na zverejnenú fotografiu.

Rusi komentujú Blanára
MOSKVA - "Slovensko presadzuje účasť Moskvy a krajín globálneho Juhu na konferencii o Ukrajine" všímajú si veľmi pozorne ruské médiá. Citujeme zo správy eadaily.com "Slovensko sa zasadzuje za účasť Ruskej federácie a krajín globálneho Juhu na... Čítať ďalej
11 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok