Blaha ide do MOSKVY! Chce vyslať jasný signál
12 | 10 | 2024 I Rasťo Ekkert

Ľuboš Blaha pred nedávnom oznámil, že ide do Moskvy vyjednávať mier, potvrdil to aj v TV JOJ. "Pre Jojku som potvrdil, že idem do Moskvy, PS-károv tam skoro trafil šľak." Diskusia sa uskutočnila na pôde Európskeho parlamentu.

Jednou z tém boli aj peniaze z EU. Blaha povedal, že všetko je v poriadku a o eurofondy, ani investície z plánu obnovy napriek snahe progresívcov, ktorí vraj kopú do vlastného národa, určite neprídeme a všetko je nastavené, tak ako treba. "Ľudia by mali vedieť kto Slovensku pomáha a kto mu škodí a to je práve Progresívne Slovensko." povedal Blaha.

Do Moskvy idem

"Moderátor Jojky sa ma pýtal, či v nedeľu idem do Moskvy. A ja, že nie. V sobotu. Sme presvedčení, že jediným riešením ako ukončiť vojnu je dialóg a nie posielanie zbraní. Progresívna väčšina, ktorá je v Europarlamente napriek tomu, že Ukrajina evidentne prehráva, stále štve do vojny. Tu sa neriešia problémy ktoré majú ľudia v Európe, stále len riešime koľko peňazí a zbraní sa pošle Ukrajine. Blaha povedal, že ide do Moskvy, aby vyslal signál a zároveň sa ospravedlnil za štvavú propagandu, ktorá sa proti Rusku vedie."Toto je naša úloha. Viesť dialóg a zabezpečiť mier."

Vojna nemusela byť

"Tá vojna vôbec nemusela byť, keby nebola expanzia NATO a štvanie Ukrajiny proti Rusku. A keď sa už začala, mohla sa ukončiť v prvých týždňoch. Tá dohoda o prímerí bola už na stole. Ale západné mocnosti to nechceli a presvedčili Zelenského, aby vojna pokračovala. Západ má krv na rukách, lebo neustále futrujú zbrane na Ukrajinu. Europoslanci progresívnych smerov neustále kopú do Ruska a vôbec im nevadí, čo robí Izrael v Libanone. Počúval som, že Izrael má právo na obranu, má právo zabiť viac ako štyridsať tisíc ľudí a Rusko nie."

Na záver poďakoval Juditke Laššákovej aj Katke Roth Nevedalovej za výbornú spoluprácu. "Spoločne sme sfúkli Progresívcov ako dúhové sviece," dodal.

Zuzana Dolinková nenastúpi do parlamentu! Šutaj Eštok prezradil viac
Exministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková nenastúpi do parlamentu ako poslankyňa za Hlas. Informáciu zverejnil portál TVNoviny.sk na základe vyjadrenia predsedu strany HLAS - SD a ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka v relácii Slovenského... Čítať ďalej
11 | 10 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia
Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok