Spokojná Belousovová: Pokojne mi robte reklamu ďalej
10 | 10 | 2024 I Eka Balaskova

ČADCA – Netrvalo dlho a aktivita Anny Belousovovej na sociálnych sieťach zaujala aj červené denníky. Tie sa do nej pustili so štandardnou energiou. Zatrúbili do útoku a... narazili. Belousovovej YouTube kanál zaznamenal nárast. Politička preto hovorí: Len tak ďalej, vážení.

MY Kysuce si vo svojom článku podali aktivity Anny Belousovovej. Nie len že má blízko k hnutiu Republika, za ktoré kandidovala v eurovoľbách, ale dovolí si točiť videá aj na radnici v Čadci, kde pôsobí ako viceprimátorka, na čo politička aj reagovala. Všimli si aj nový YouTube kanál s Líviou Pavlíkovou. Prečo Belousovová urobila článku reklamu aj na svojej nástenke na Facebooku?

Všímavý denník SME / MY Kysuce

MY Kysuce je regionálna „pobočka“ denníka SME, akých má niekoľko. V článku Viceprimátorka Belousovová konšpiruje o premývaní mozgov. Buduje Youtube kanál, videá nahráva na radnici autor konštatuje, že Belousovová „chytá druhý dych“. Pripomenul jej kritiku ministrov vnútra a životného prostredia, že pri povodniach namiesto do regiónov chodili do TV; poznamenal, že niektoré jej aktivity sú prepojené s hnutím Republika, pod ktorej hlavičkou kandidovala vo voľbách do EP.

„Pred pár dňami spoločne s Líviou Pavlíkovou ohlásila štart nového projektu pod názvom Metapolitika, ktorý je akýmsi nasledovníkom Kulturblogu,“ pokračuje autor vo vyratúvaní Belousovovej aktivít.

Exposlanec Gyimesi: SNS sa topí vo vlastných slovách!
SLOVENSKO - V rozhovore s Mimi Šramovou sa bývalý poslanec NR SR a člen strany Aliancia György Gyimesi ostro vyjadril k aktuálnej politickej situácii na Slovensku. Kritizoval stav verejnoprávnych médií, komunikáciu vládnych strán a načrtol svoje... Čítať ďalej
09 | 10 | 2024 | Bari Zajačková

Škandál  - videá na radnici!

Belousovová po posledných komunálnych voľbách pôsobí ako viceprimátorka Čadce. V jednom zo svojich videí si dovolila sadnúť si pred kameru v kancelárii mestského úradu, čo MY Kysuce tiež kritizujú.

„Zákon hovorí, že v prípade viceprimátora sa nejedná o riadny pracovný pomer, ale o obdobný pracovný pomer voleného zástupcu. To je podstatný rozdiel. Mojím pracoviskom teda nie je moja kancelária, resp. mestský úrad. Mojím pracoviskom je mesto Čadca. Z vami položenej otázky by potom vyplývalo, že by som nemohla točiť videá nikde na území mesta. Čo je, samozrejme, absurdné,“ bráni sa Belousovová.

Autorovi článku nevonia ani nový Belousovovej kanál, ktorý založila s Líviou Pavlíkovou Metapolitika. Nezabudli poznamenať, že jeho promo politička robila prechádzajúc sa čadčianskym kostolom.

Politička je spokojná

„Niekto mi chcel uškodiť a vyšla z tohto celkom dobrá reklama,“ konštatuje Belousovová na Facebooku, priložiac link na článok z MY Kysuce.

„Môžete aj nabudúce. A tým, ktorým vadia moje videa, odkazujem:  Budem ich točiť ďalej,“ sľubuje politička.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok