Hlas ľudu: O 5 minút 12, alebo babe Jage sa človečiny zachcelo
08 | 10 | 2024 I Mária Škultétyová

Všetci máme ešte v živej pamäti, ako vyzerali politické debaty  s brbtavým Makarom . Tá posledná, s podtitulkom Špeciál,  sa od nich výrazne líšila. Vysielala sa z Vyhliadkovej veže Duklianskeho priesmyku a témou bolo 80. výročie Karpatsko-duklianskej operácie. O bojoch na Dukle hovoril premiér Róbert Fico.

Kým mnohí sme si pochvaľovali, že konečne relácia, moderátorka a hosť, ako má byť, Verona Remišová nie. Veď ju poznáte. Je popletená a vždy robí všetko naopak. Počula som, že  občas sa stane,  že aj do parlamentu pricupká obutá naopak. Väčšina  z nás z tohto detského zvyku vyrástla, no ako  vidieť, niekto sa ho ani v dospelosti nezbavil.

A jej reakcia na reláciu? Nahodila kyslý ksicht a tak typicky remišovsky si baba Jaga nahlas zapindala. Človečiny sa jej zachcelo. Preto si  na Ficovi a moderátorke Šebovej poriadne  zgustla. Colou to zapila tak výdatne, že  ešte aj dnes  sa jej Ficom grgá.

To nevymyslíš, to je Verona

Verona to poňala svojsky. Iste jej chýbalo, že vedľa Fica nesedela ona.  „Vládna propaganda“ a Róbert Fico ju tak rozčúlili, že svojim fejsbukovým priateľom dala tieto múdre rady:

„Priatelia, je čas vypnúť sa z vládnych a zmanipulovaných médií. Dnes vo vládnej televízii, ktorú platíme z daní, ste mohli vidieť ukážku vládnej propagandy, kde nepadla jediná kritická otázka a Robert Fico mohol nehanebne a bez prerušenia klamať ľudí v priamom prenose.

Vypnite sa z propagandistických kanálov, nesledujte ich, protestujte tak, že ich nebudete pozerať! Je dosť možností ako sledovať zaujímavé stránky, zaujímavých ľudí a hľadať si informácie. Toto naozaj nie je hodné vášho času. Prajem Vám ešte krásny večer priatelia!“

A teraz ja

Podľa mňa to má Verona v  hlavičke pomotané, keď tvrdí, že Fico klamal. Neviem síce v čom, ale stačí vedieť, že klamal. A basta! Možno má baba pravdu. Možno naozaj klamal. Možno ani  Dukla nebola, neboli ani obete, ani Červená armáda, ani Československý armádny zbor. A možnože ani vojna nebola.

Len prečo ten Fico  furt klame?!

Hrozivá DRÁMA! Šialené, kde BÝK zapichol toreadorovi roh: TOMUTO neuveríte
MADRID - Ako sa hovorí, dovtedy sa chodí s džbánom po vodu... Na to zabudla „hviezda“ toreadorského neba Andrés Roca Rey (27). Počas zápasu so statným býkom si totiž poriadne nekryl svoje pozadie a majestátne zviera to náležite využilo. Peruánec... Čítať ďalej
08 | 10 | 2024 | Dušan Janek

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik