Hrozivá DRÁMA! Šialené, kde BÝK zapichol toreadorovi roh: TOMUTO neuveríte
08 | 10 | 2024 I Dušan Janek

MADRID - Ako sa hovorí, dovtedy sa chodí s džbánom po vodu... Na to zabudla „hviezda“ toreadorského neba Andrés Roca Rey (27). Počas zápasu so statným býkom si totiž poriadne nekryl svoje pozadie a majestátne zviera to náležite využilo.

Peruánec Andrés Roca Rey to dostal. Pri krvilačnej zábavke, ktorej sa hispánske národy nevedia nabažiť, si to s ním býk vybavil ako najlepšie vedel. Tento duel si mladý toreador bude dlho a bolestivo pamätať, uvádza cas.sk.

Prvý jesenný zápas toreadora vyhnal z arény

Toto Andrés určite nečakal. Rozzúrený býk využil pri zápase príležitosť a trafil rovno do čierneho. Ľudia v aréne Las Ventas v Madride videli niečo nevídané. Statné zviera prepichlo rohom toreadorovi zadok. Počas toho sa s ním ešte pohral ako s handrovou bábikou.

Hrdinovi prišli zachrániť zadok poskokovia

Andrés musel uznať, že ďalší boj nemá zmysel. Život mu ratovali jeho kolegovia. Španielsky „hrdina“ horko-ťažko vstal na nohy a  odkráčal s bolesťami do zákulisia. Po zápase bol odvezený rovno do nemocnice. V zdravotnom stredisku býčej arény musel podstúpiť rýchly chirurgický zásah.

Andrés nepochodil práve najlepšie

Lekárska správa uvádza, že toreador utŕžil ranu spôsobenú býčím rohom v zadnej časti pravého stehna s dvoma trajektóriami. Detaily informujú o „jednej pätnásťcentimetrovej rane smerom vpred, ktorá poškodila hamstringové svaly a pomliaždila sedací nerv, a druhej pätnásťcentimetrovej rane dovnútra, čo spôsobilo poškodenie veľkého sedacieho svalu“.

Hrôza na futbalovom zápase: Fanúšik vytiahol zbraň a...
GBEĽANY – Kedysi bolo na vidieku súčasťou nedeľných popoludní aj to, že mužská časť rodiny sa vybrala na miestny futbalový štadión podporiť svoj tím v okresnej lige. Zdá sa, že aj na takom „dedinskom futbale sa môže strhnúť dramatická situácia, akú... Čítať ďalej
07 | 10 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik