Hrôza v Bratislave! Ukrajinec sa DOBÍJAL do bytu, potom napadol POLICAJTA
08 | 10 | 2024 I TASR/Jarmila Vilhanová

BRATISLAVA - Polícia obvinila 29-ročného Ukrajinca Hryhoriiho R. zo zločinu útoku na verejného činiteľa. Pri zásahu mal udrieť policajta a spôsobiť mu ťažké zranenie. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že muž je umiestnený v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu.

"Hliadka bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky bola na základe oznámenia vyslaná v sobotu (5. 10.) krátko po 19.15 h do jedného z obytných domov na Korytnickej ulici, kde sa mal do bytu k partnerke dobíjať agresívny muž. (...) Policajti voči nemu použili zákonné výzvy, aby upustil od svojho konania, muž na výzvy reagoval a v konaní nepokračoval. Následne nadviazali so ženou komunikáciu, počas ktorej agresívny muž prudko udrel lakťom a následne päsťou do oblasti tváre člena hliadky," priblížil.

POZOR Policajti vyrážajú na cesty: TOTO vodičom NEODPUSTIA
SLOVENSKO - Policajti sa tento týždeň zamerajú na kontrolu dodržiavania dopravných predpisov. Súvisí to s plnením úloh vyplývajúcich z členstva v medzinárodnej organizácii Roadpol v rámci akcie "Focus on the Road". TASR o tom informovala hovorkyňa... Čítať ďalej
07 | 10 | 2024 | TASR/Jarmila Vilhanová

Policajta previezli do nemocnice

Policajtovi mal obvinený podľa slov hovorcu spôsobiť ťažké zranenie v oblasti tváre. Vyžiadal si chirurgický zákrok v nemocnici. Policajti po útoku použili voči mužovi donucovanie prostriedky a obmedzili ho na osobnej slobode. "Bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie, kde po vykonaní potrebných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II obvinenie zo zločinu útoku na verejného činiteľa," dodal Szeiff.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik