Známa MODELKA a influencerka ŠOKOVALA! Jej pes je vraj... GAY
07 | 10 | 2024 I Dušan Janek

BRAZÍLIA - Influencerka a modelka Marina Smith je známa svojou excentrickosťou a absurdnými nápadmi. Najnovšie šokovala tvrdením, že jej šesťročný psík Bartolomej je gay a hľadá mu partnera, informuje portál super.cz.

Ako prišla na to, že jej štvornohý kamarát je homosexuál? Blonďavá Brazílčanka vraj pozorne sledovala svojho miláčika a všimla si, že spoločnosť psov si užíva viac ako spoločnosť feniek. Ako správna psia mama mu chce pomôcť a verí, že pre neho nájde toho pravého.

Modelka – psychologička razí svoju teóriu

„Je to citlivý pes, hravý spoločník. Poznáte psa, ktorý by sa k nemu hodil? Uvidíme, či mu nájdeme pravú lásku," zdieľala vedľa fotografie svojho chlpatého priateľa.

V podstate pre neho zverejnila inzerát na Instagrame a dúfa, že mu nájde spriaznenú dušu. Bartolomejovi vraj u nej nič nechýba, no čo keď predsa len túži po životnom partnerovi, domnieva sa znudená Marina.

Dokonalý psí život

Pre top modelku je Bartolomej ako syn a podľa toho sa k nemu aj správa. Napriek kritike rodiny míňa na svojho psa 300 až 400 eur mesačne. Výdaje zahŕňajú vlastnú opatrovateľku, ktorá s ním chodí na prechádzky, pravidelné výlety do obchodov s potrebami pre psích miláčikov atď.

„Nevidím na tom nič zlé. Dosť ma kritizujú za to, že sa k nemu nechovám ako ku psovi, ale to ma netrápi,“ uvádza modelka. „Jediné, čo ma zaujíma, je Bartolomejov blahobyt...“

ODPADNETE" Sulíkov syn Filip jasne a stručne k transľuďom: Žiadne hormóny, chémia a nakoniec odrezať "ko..t"!
Filip Sulík, influencer a syn Richarda Sulíka ma názor na transexuálov, ktorý aj jasne a stručne vyjadril. Podľa Filipa Sulíka potrebujú transľudia psychológov a psychiatrov a nie hormóny a chémiu a nakoniec odrezať ko..t. Transexuálna modelka... Čítať ďalej
05 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok