Hlas ľudu: „Kresťanka“ Holečková sa mravne spustila. Budete prekvapení s kým
07 | 10 | 2024 I Mária Škultétyová

Najskôr zradila svojho duchovného pastiera. Otrčila chrbát Majerskému a teraz sa ako ľahká žena motá od jedného k druhému. Žeby ňou lomcovala druhá puberta? Pravda je taká, že baba sa hľadá. Hľadá ten správny smer.

No buďte si istí, že Ficov Smer to nebude. Nebude to ani žiadna z vládnych strán. Iste sa  nepridá ani ku KDH. Veď načo by ináč od nich odchádzala, všakže? Ale zas,  prečo nie? Ak budú mať rozumný nápad! Za rozumnú vec sa ona vždy pobije. Tak ako za vložky. Lebo keď nie je téma, aj vložky sú dobré. Teraz by mohli prísť na rad kondómy.

Vie ona vlastne, kam patrí?

Zablúdená ovečka potrebuje  lepšiu pašu, tá Feriho  jej prestala chutiť. Už na Pohode sa v pohode dala vidieť s predsedom Sasky. Keď vieme, čo vieme, tak ťažko si môžeme myslieť, žeby s ním koketovala ako žena s mužom. Možno sa vtedy videli  v jednej partaji. Iba ak by nie. Ak by sa vtedy chcela ukrývať pred zrakmi zvedavcov, nepodarilo sa . Ani širák s obrovskou  strechou nezakryl jej identitu. Keď ju človek vidí, ako sa s kdekým ukazuje a predvádza, tak má dojem, že sa rada ukazuje. Že ukázať svoju identitu je hlavné jej poslanie. Napokon, nie je sama. Aj huliakovci sa potrebujú identifikovať. A tak aj Martinka.  Raz sa postaví k naďovcom a bojuje za vložky. A keď sa päťpercentná depehačka nepodarí, lebo veď načo, Fico ani Kamenický vložky nepotrebujú, nehádže flintu do žita. Ide ďalej.

Ale ten nápad s vložkami nebol až taký sprostý

Sprostý nebol, keď našiel odozvu. Zopár ľudí Martinke chcelo aj prispieť.  Radili jej, aby si založila extra účet, keď už sa prepadla do menštruačnej chudoby a miesto vložiek alebo tampónov si ta pchá noviny. Možno aj tie, ktoré verejne propagovala, až postupne za svoje názory v KDH prišla o miesto predsedníčky klubu. A ďalej to už poznáte. Prestala sa tváriť ako kresťanka a začala chodiť od jedného k druhému.

Zdá sa, že sa naozaj hľadá

Už sa aj, prepytujem, so Šipošom odfotila. So Šipošom v prepotenom červenom tričku, v ktorom ho ochranka z parlamentu vyviedla. Veru, až takto hlboko klesla teraz, keď už po Igorovi a jeho „sebránke“ ani pes neštekne. Ba čo viac, ani ich neociká. Radšej si nájde stĺp,  lebo oni sú „bakaní“. A možno ostalo v nej kúsok kresťanskej lásky k blížnemu, preto Šipoša ľutuje. Len potom by mala vedieť že aj  Tibor Gašpar je tiež jej blížny.

Ktovie, ku komu sa dievčina ešte priplichtí. Koľkých chlapcov ešte vystrieda, kým nájde toho s najlepšou stranou. Možno sa nakoniec pridá k tým, čo kritizujú záťah policajtov na drogy, kaviarne a diskotéky. Alebo to bude Jaro s modrou krvou?

Nepáči sa ti KDH? Tak bež „do civilu“

Na politickú turistiku sme si už zvykli. Vtipné je najmä to, že z kresťanov sa stanú liberáli. Napríklad... ale čo tam po tom. Hovadí seba, hovadí stranu.

Možno sa raz nájde človek rozumný, čo zakáže takéto pendlovanie. Niekto, čo  zruší poslancom prívlastok nezaradený. V praxi by to znamenalo asi toto: Martinka, nepáči sa ti KDH? Tak maž „do civilu“. Miesto teba príde náhradník.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: S Miškom je veľmi zle, už blúzni o Ficovom konci
„Pán premiér, ten plat ste si už znížili? A ako sa cítite? Tí progresívci, ktorí za všetko môžu, sú s vami aj teraz? Počujete ich hlasy, alebo ich priamo vidíte?“ pýta sa neskutočne drzý politický pajác Miško Šimečka štvornásobného premiéra Róberta... Čítať ďalej
06 | 10 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik