Päťdesiatnásobok úmrtí mladých po vakcinácii proti Covidu - hlásia USA
07 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

USA - Záchranári na staniciach prvej pomoci v USA hlásia zrazu vo veľkých amerických metropolách ohromujúci, až päťdesiatnásobný nárast úmrtí z „prirodzených príčin“ medzi mladými a zdravými ľuďmi od zavedenia vakcín COVID. Zatiaľ čo oficiálny naratív tvrdí, že vakcíny znižujú úmrtnosť, realita ukazuje úplne iný obraz – obraz, ktorý sú mainstreamové médiá odhodlané naďalej zatajovať. Informuje web thepeoplesvoice.tv.

Neoficiálne údaje ukazujú na bezprecedentný nárast srdečných infarktov mezi mladými, zdravými a zdatnými jedincami. Historicky boli infarkty považované za ochorenie postihujúce předovšetkým starších dospelých, ale nedávna história naznačuje znepokojivý posun.

Štatistiky nepustia

V roku 2019 prekonalo infarkt iba 0,3 percenta  Američanov vo veku 18-44 rokov, ale po zavedení vakcíny sa toto číslo zvýšilo na 0,5 percenta, čo predstavuje 66 percenta nárast iba za tri roky.

Alarmujúce je, že každý piaty pacient s infarktom je teraz mladší ako 40 rokov, čo je demografická skupina, ktorá bývala kedysi takmer bez ohrozenia zlyhania srdca.

Je isté, že k tomuto trendu prispieva niekoľko faktorov, vrátane rastúceho užívania drog, obezity, sedavého životného štýlu a zlého stravovania.

Načasovanie týchto prípadov však vyvoláva otázky ohľadom vplyvu vakcín COVID-19.

Vakcíny môžu poškodiť zdravie

Je známe, že tieto vakcíny spôsobujú rozsiahle zápaly, ktoré môžu poškodiť srdce a zvýšiť riziko vzniku krvných zrazenín.

Navyše kríza duševného zdravia – charakterizovaná zvýšenou mierou úzkosti, depresie a izolácie – je spojená s kardiovaskulárnymi príhodami.

Dostáva to stále viac mladých

Dr. Deepak Bhatt, riaditeľ nemocnice Mount Sinai Fuster Heart Hospital, pozoroval tento nárast na vlastné oči a uviedol: “Rozhodne prichádza viac mladších ľudí s infarktom. Existujú údaje, ktoré to potvrdzujú. Čo je príčinou tohto stavu, je nateraz nevysvetlené.“

Významný lekár sa odmietol bližšie vyjadriť k „sporným“ príčinám epidémie infarktov postihujúcich mladých a zdravých ľudí.

Pribúdajú diabetici

Okrem toho bol zaznamenaný nárast počtu mladých cukrovkárov, u ktorých sa objavuje 2. typ. Toto ochorenie je spojené s hustejšou krvou, čo ďalej zvyšuje riziko vzniku krvných zrazenín a infarktu. Lekári sa zhodujú, že načasovanie týchto príhod silne súvisí s COVID-19, aj keď stále vedú diskusie o presnej príčine

Tento znepokojujúci trend ilustrujú mnohé osobné svedectvá

Kedy v spoločnosti dospejeme k bodu, keď budeme môcť viesť otvorenú a priamu diskusiu o ničivých dôsledkoch zavádzania vakcíny?

Vzhľadom na bezprecedentný nárast prirodzených úmrtí a srdcových infarktov medzi mladšou populáciou je veľmi dôležité, aby sa zdravotníci a lekárski odborníci zaoberali týmito znepokojivými trendami a objasnili ich príčiny. Píše citovaný zdroj.

Viktor Orbán: "Nedištancujte sa od Bruselu! Brusel treba obsadiť"
MAĎARSKO - "Nemusíte odísť z Bruselu, naopak, musíte sa tam dostať. Brusel musí byť obsadený. Treba ho vziať späť od tamojších byrokratov a vrátiť Európanom" Uverejnil najnovšie na sociálnej sieti výzvu predseda vlády Maďarska Viktor... Čítať ďalej
06 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:
1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.
Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik
Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok