Milovaný „Schumi“ na svadbe dcéry. Ako na tom v skutočnosti je?
05 | 10 | 2024 I Dušan Janek

Legendárny pilot Formuly 1 Michael Schumacher sa po takmer 11 rokoch od tragickej nehody prvýkrát "objavil na verejnosti". Stalo sa tak pri príležitosti svadby jeho milovanej dcéry Ginny. Táto udalosť vyvolala množstvo otázok o jeho súčasnom zdravotnom stave a spôsobe komunikácie, informuje web Isport.Blesk.cz.

Prísne utajovaná svadba na Malorke

Rodina Schumacherovcov sa rozhodla usporiadať svadobnú slávnosť v ich sídle na Malorke, ktoré kúpili v roku 2017 za závratných 730 miliónov korún. Podľa nemeckého denníka Bild boli všetci hostia po príchode požiadaní, aby odovzdali svoje mobilné telefóny. "Nikto tak nemohol z akcie, ani vnútri domu, ktorého zariadenie sa v niektorých miestnostiach podobá nemocnici, vytvárať žiadne zábery," uvádza denník.

Komunikácia očami?

Britský Daily Mail sa pokúsil zrekonštruovať, čo sa vie o spôsobe, akým Schumacher komunikuje s okolím. Pripomenul tvrdenie bývalej manželky šéfa Formuly 1 Flavia Briatoreho: "Michael nehovorí, komunikuje očami. Navštevovať ho môžu len traja ľudia a ja viem, ktorí to sú."

Tieto informácie čiastočne potvrdil aj Schumacherov syn Mick v dokumente spoločnosti Netflix: "Myslím, že ja a otec si teraz rozumieme iným spôsobom."

Špeciálna terapia v športovom aute

Zaujímavé odhalenie prišlo minulý rok, keď vyšlo najavo, že odborníci v rámci špeciálnej terapie vozia Schumachera v športovom aute. "Cieľom je aktivovať v jeho mozgu centrá, ktoré využíval väčšinu života ako pilot formuly," vysvetľujú lekári.

Slová bývalého šéfa Ferrari

Jean Todt, bývalý šéf tímu Ferrari, sa niekoľkokrát vyjadril k Schumacherovmu stavu: "Michael je stále tu, takže mi nechýba. Ale nie je to jednoducho ten Michael, ktorým býval. Je iný a je o neho fantasticky postarané vďaka manželke a deťom, ktorí ho chránia. Jeho život je teraz iný a ja mám tú výsadu tráviť s ním čas."

Napriek prísnej informačnej blokáde sa zdá, že Michaelova manželka Corinna kvôli dcérinej svadbe z tvrdého embarga zľavila. Hradba, ktorú okolo chorého manžela vystavala, už nie je taká nepreniknuteľná ako predtým. Fanúšikovia po celom svete dúfajú, že táto udalosť prinesie viac informácií o stave ich milovaného šampióna.

Drogová BOMBA na mori: Pri TOMTO obľúbenom ostrove zadržali loď s kokaínom za MILIÓNY
ŠPANIELSKO - Štyri tony kokaínu v hodnote stoviek miliónov eur. Španielske úrady v spolupráci s európskymi partnermi prekazili masívnu drogovú zásielku smerujúcu do Európy. "Ide o jeden z najväčších úlovkov tohto roka," uviedol hovorca španielskej... Čítať ďalej
05 | 10 | 2024 | Bari Zajačková/ TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok