Hrôza, čo našli v TOMTO lese: ľudské pozostatky!
05 | 10 | 2024 I Bari Zajačková

BANSKÁ BYSTRICA - Pokojná prechádzka v prírode sa pre náhodných okoloidúcich zmenila na nočnú moru. V hustom lesnom poraste nad obcou Môlča narazili na ľudské pozostatky. Polícia okamžite začala vyšetrovanie, informuje portál Noviny.sk.

Hrozivý objav ďaleko od civilizácie

"Môžem potvrdiť, že v katastri obce Môlča boli v lesnom poraste nájdené telesné pozostatky muža zatiaľ neznámej totožnosti," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. Nález sa nachádzal hlboko v lese, ďaleko od ciest a obývaných oblastí.

Okrem tela sa na mieste našla aj ľudská lebka, batoh a časti oblečenia. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a nariadila súdnu pitvu.

Ide o nezvestného manžela a otca?

Objavuje sa špekulácia, že by mohlo ísť o 46-ročného muža, po ktorom je vyhlásené pátranie od apríla. Oblečenie nájdené pri pozostatkoch sa údajne zhoduje s popisom toho, čo mal na sebe v deň zmiznutia.

Muž bol naposledy videný vystupovať z autobusu na jednom z banskobystrických sídlisk. Odvtedy o ňom jeho rodina nemala žiadne správy. Lokalita nálezu sa približne zhoduje s miestom, kde bol naposledy zachytený signál jeho mobilného telefónu.

Vyšetrovatelia teraz pracujú na objasnení okolností úmrtia a identifikácii obete. Prípad vyvoláva mnoho otázok a polícia pokračuje v intenzívnom pátraní po odpovediach.

Hnutie Sme rodina vstáva z popola. Kollár sľubuje veľký comeback!
BRATISLAVA - Boris Kollár, večný optimista slovenskej politiky, verí v zázračné vzkriesenie svojho hnutia. Sľubuje nových expertov, regionálne štruktúry a návrat do parlamentu. Má na to vôbec? Kollár: "V koalícii je chaos" "Rozhodne sa chceme... Čítať ďalej
05 | 10 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok