Fanúšikovia belasých sa pýtajú: Končí mladý Weiss?
05 | 10 | 2024 I Dušan Janek

Ivan Kmotrík ml. uviedol na pravú mieru dohady o konci kariéry Vladimíra Weissa ml.. Posledné správy totiž nezneli priaznivo a samotný Weiss vyzeral pri slovách o jeho budúcnosti v Slovane Bratislava rozcítene.

Eso Slovanu Bratislava Vladimír Weiss ml. zo svojho klubu neodchádza. Nebude však behať po trávniku. Mieni sa venovať tréningovému procesu mužstva, v ktorom strávil veľa času. Zápas s Manchestrom City, ktorý bol lákadlom pre množstvo športových fanúšikov tak nebol jeho posledným. Jeho kolegovia pripravujú pre neho však rozlúčku s aktívnou kariérou.

Ivan Kmotrík plne chápe rozhodnutie Weissa jr. „Musíme rešpektovať jeho rozhodnutie a stáť pri ňom aj v tejto chvíli. Vlado už jednoducho vnútorne necítil, že môže tímu na ihrisku pomôcť. Sám to vnútorne prežíval, na klube a mužstve mu veľmi záleží,“ povedal Kmotrík pri vyhlásení prostredníctvom oficiálnej internetovej stránky futbalového klubu Slovan, ako informuje portál novycas.sk.

Aktívne športujúce deti v ohrození? Odborníci bijú na poplach!
Lekári z Národného ústavu detských chorôb (NÚDCH) v Bratislave upozorňujú na znepokojujúci trend medzi mladými športovcami. V poslednom období zaznamenali nárast zdravotných ťažkostí u detí, ktoré sa intenzívne venujú športu. Tieto problémy môžu v... Čítať ďalej
02 | 10 | 2024 | Bari Zajačková/ TASR

Mladý Weiss však nedáva futbalu definitívne zbohom

„Zostáva preto pri mužstve i v tréningovom procese, a bude sa snažiť pomôcť aspoň v rámci kabíny. Nebude však už nastupovať do zápasov, lebo už skrátka necíti, že môže tímu pomôcť. Konkrétne dôvody, prečo to tak je, vám vysvetlí sám,“ ozrejmil situáciu Kmotrík.

Vladimír Weiss si vyjadrenie o situácii v tíme pripravuje a fanúšikom kvalitného športu sa ozve čo najskôr. „Pripravíme mu takú rozlúčku, akú si futbalista jeho formátu zaslúži. Chceme, aby sa mu fanúšikovia mohli poďakovať za všetko, čo urobil pre Slovan a slovenský futbal, a aby sa aj on mohol s nimi pekne rozlúčiť. Určite teda ešte za nás nastúpi,“ uviedol generálny manažér belasých Ivan Kmotrík ml.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok