Borisovi sa zacnelo, vracia sa aj s celou famíliou
06 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

PRUSKÉ - Vravievalo sa, že s ubúdajúcimi vlasmi pribúda múdrosť. Zdôrazňujem, vravievalo sa to kedysi. Nie v časoch plešatých tridsiatnikov, často hlúpych ako to málo zakrivené tágo. No, ale tí to zas kompenzujú zarastenými tvárami, aby predsa len nevyzerali ako vyholené (všade) bábätká. Móda je móda a napokon, nemusí byť všetko také, ako kedysi. Napríklad, čo ak s pribúdajúcimi vlasmi tej múdrosti ubúda? Vlasáča Borisa Kollára dnes ani nespoznať. Ale, ako sa najnovšie dušuje, bude ho ešte len poznať.

Boris sa aj so svojou famíliou chce vrátiť do politiky. Dá sa to pochopiť, je asi náročné uspokojovať papierové a i "hromádkové" príbuzenstvo z vlastného, teda, aby nedošlo k nejakým oným - ekonomicky uspokojovať - a preto vidina či skôr želaný návrat k praxi, že Kollárovi rodinu uživí v poslaneckých laviciach najefektívnejšie štát a teda my, musí byť príjemná a návrat do týchto pomerov žiaduci.

Kollárovi síce vlasy pribudli, no pamäť odišla

"Rozhodne sa chceme vrátiť do parlamentu v roku 2027, ak sa táto vláda nerozpadne skôr. Čo si myslím, že je vysoko pravdepodobné, keď sa pozerám na chaos v koalícii,“ povedal Kollár. TA SR TV, úplne bez okolkov. Ako keby vláda či vlády, ktorých bol aj s príbuzenstvom integrálnou súčasťou, ani neexistovali. Ako keby za Matoviča, Hegera, Ódora i Čaputovej vládla na Slovensku jedna idylka, absolútna selanka. Inak sa tomu hovorí aj pokrytectvo. Ale to je dnes mimoriadne žiadaná vlastnosť politikov zo strany istých skupín nášho voličstva. Žiaľ, vlastne, nielen dnes.

Nepochybujem, že miesto v parlamentných laviciach, aj pre príslušníkov rodiny, sa dá u nás kúpiť

Ukážte mi toho milionára či multimilionára, ktorý ak chce, nie je u nás poslancom či nevlastní na Slovensku aspoň jeden parlamentný klub. Veď spomínajte - SaS Sulík, OĽaNO Matovič (ten síce vyhlásil, že je nemajetný a ak to vyhlásil on, tak to tak musí byť),Kollár a napokon aj PS: Nie, netvrdím, že jeho predseda (PS) je milionár, to naozaj nie. Aj keď, z dotácii sa žilo určite lepšie ako z trojzmenky vo fabrike. Lenže doba pokročila a ak milionári cez svoje marionety chcú, aby mali vplyv na niečo, tak to dosiahnu. Hoci aj s alebo cez Progresívne Slovensko, ktoré sa ani netají tým, kto túto stranu a jej mediálne orgány financuje.Naďovi zadlžení demokrati rozhadzujú financie ako pred menou peňazí, akurát tej Remišovej "pidipartaj" je taká, aká je. Teda, taká, ako je Remišová. Veď všetci vieme.

Ak máte "iba" voličov, ako strana máte naozaj veľmi málo

Môžete síce aj voľby vyhrať, ako sa stalo toť pred rokom, ale marionety milionárov či milionári samotní ten fakt ignorujú. Hlasno, okato a najmä totálne. A totalitárne. Aj so svojimi rowdies klubmi, zachraňujúcimi raz "Slovenskú kultúru", inokedy "hrady" a najmä dúhy. A často aj rodinné účty.

No, ono je to fajn - voľby vynechať

Ako povedal Boris Kollár. Vynechali, lebo... a teraz už nevynechajú lebo... A to "lebo" treba dopovedať. To "lebo" je totiž to, že niekto tu musí napraviť ten svinčík, niekto to tu musí po vládach Matoviča, Sulíka Ódora, ale aj Kollára skonsolidovať, upratať, oživiť. A zatiahnu to pod jeho vládou, toho niekoho, pred voľbami zrazu zlého - ako inak - občania. Keď však už štát nebude - prepáčte za výraz -"v sračkách", ktoré nám tu spomínaní zanechali, tak tí spomínaní už nevynechajú voľby a zas sa budú uchádzať o možnosť narobiť "sračky" nové. To je také politické slovenské perpetuum mobile.

Kollár nepochybne uspeje

Je to samec, to sa páči mnohým ženám. A legálne si vydržuje hárem - to sa zas páči mnohým mužom. Kollár vie, kedy s kým má  a kedy s kým, hoci aj tým istým, nemá ťahať pílku. Vie, že politika sa robí tak, že teraz budem s týmto proti hentomu a o týždeň zas s hentým proti tomuto, najmä však za seba. A svoju rodinu, samozrejme. Akurát teda načo teraz konsolidujeme, uťahujeme si opasky, bojujeme so zdražovaním, keď nám o tri roky zas budú vládnuť tí, ktorí to zapríčinili?

Lebo - na Slovensku je to (predsa stále ešte) tak!

Peter "Ďateľ" Tóth podporuje Fica v žalobe: 'Ohoľte Bárdyho!'
Peter Tóth, známy pod pseudonymom Ďateľ si tentoraz zoberal na mušku Petra Bárdyho a Aktuality.sk v súvislosti so žalobou podanou premiérom Robertom Ficom. Tóth, ktorý bol v 90. rokoch prenasledovaný Mečiarovou SIS a po roku 1998 do nej sám... Čítať ďalej
04 | 10 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok