VÝZVA ZÁKAZNÍKOM! Tento výrobok OKAMŽITE PRESTAŇTE POUŽÍVAŤ
04 | 10 | 2024 I Gabriela Fedičová

Slovenská obchodná inšpekcia sťahuje z trhu bezdrôtové tyčové vysávače. O závažných dôvodoch informovala na svojej webovej stránke, kde zverejnila aj výzvu zákazníkom, ktorí si predmetné výrobky zakúpili, aby ich okamžite prestali používať a odpojili ich od nabíjania.

Oznámenie spoločnosti Versuni Czech Republic, s.r.o.

Kategória: Upozornenie

Dátum: 2. 10. 2024

Slovenská obchodná inšpekcia na základe informácie, ktorú dostala od spoločnosti Versuni Czech Republic s.r.o., Pernerova 702/39, 186 00 Praha 8, Česká republika (ďalej len „Versuni Czech Republic s.r.o.“), v záujme dôslednej ochrany spotrebiteľa uverejňuje nasledovný oznam:

Spoločnosť Versuni Czech Republic s.r.o. dobrovoľne sťahuje z trhu a bezplatne vymieňa akumulátory bezdrôtových tyčových vysávačov Philips 2000 a Philips 3000, ktoré sú náchylné na mechanické nárazy, ako je silný pád alebo séria nárazov/pádov. Tieto nárazy môžu mať za následok prehriatie akumulátora, čo môže viesť k nebezpečenstvu vzniku požiaru.

Stiahnutie z trhu sa týka výrobkov, ktoré majú jedno z nasledujúcich typových čísel:
XC2011, XC2012, XC3031, XC3032, XC3033, XC3131, XC3132 alebo XC 3133.

philips obr philips obr

FOTO: soi.sk

Pre identifikáciu výrobku je potrebné:

skontrolovať číslo typu na vysávači (ak sa číslo typu zhoduje s jedným z vyššie uvedených čísel, výrobok je predmetnom stiahnutia z trhu),

philips obr 

FOTO: soi.sk

skontrolovať označenie S/N na akumulátore (ak je označenie S/N (YYWW) v rozsahu 2328-2423, batériový blok je predmetom stiahnutia z trhu).

philips obr philips obr

FOTO: soi.sk

S ohľadom na ochranu spotrebiteľov, spoločnosť Versuni Czech Republic s.r.o. vyzýva zákazníkov, ktorí si predmetné výrobky zakúpili, aby ich okamžite prestali používať a odpojili ich od nabíjania.

V prípade, že zákazníci vlastnia dotknuté bezdrôtové tyčové vysávače Philips série 2000 a 3000, je potrebné zaregistrovať sa na internetovej adrese https://www.philips.sk/c-w/support-home/recall/cordless-vacuum-2000-3000-battery, kde dostanete pokyny ako získať a vymeniť nový akumulátor a ako bezpečne a zodpovedne zlikvidovať starý akumulátor.

Viac informácií nájdete na internetovej stránke www.philips.sk alebo na telefónom čísle +421 2 50 11 24 24.

A Miško sa zas raz teší, ako padne vláda
Politikovi, ktorému ide o štát a o občanov, by ani len na um nezišlo tešiť sa z toho, že "na niečo doplatia občania". Michal Šimečka sa radostne na rodinnom webe (iba dúfajme, že už nie aj štátom dotovanom) rozplýva nad tým, ako tu na zdražovanie... Čítať ďalej
03 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok