Poriadne MASTNÝ účet! Títo politickí gambleri ZADĹŽILI aj vašu rodinu
03 | 10 | 2024 I Jarmila Vilhanová

Na Slovensku máme naozajstných majstrov hazardu, ale namiesto kasín si za miesto svojho pôsobenia vybrali vládu. Neveríte? Uveríte! Stačí, ak si kliknete na stránku zadlzilislovensko.sk. Podrobne sa tu dozviete všetko o jednotlivých politických gambleroch, neefektívnom riadení krajiny, ktoré nás priviedlo k astronomickému zadĺženiu. Dokonca týmto preborníkom môžete poslať aj svoj odkaz. A kto sú najväčší hazardéri s našimi peniazmi? Táto stránka v tom má absolútne jasno.

Prvé miesto neprekvapí

Igor „Tester“ Matovič, náš najväčší gambler, sa počas pandémie rozhodol, že najlepšie využitie miliárd eur je celoplošné testovanie. Hazardoval s našimi životmi a peniazmi, pričom sa mu podarilo minúť neuveriteľných 1,6 miliárd eur. Ľudia mrzli v radoch na testy, zatiaľ čo Igor sníval o tom, ako nás všetkých otestuje a rozdá certifikáty. A za túto jeho veľkolepú „pandemickú kasínovú show“ si odniesol titul najväčšieho gamblera.

Strieborná priečka 

A to nie je všetko! Na druhom mieste v tejto veľkolepej hre je Richard „Energo“ Sulík, ktorý namiesto riešenia stúpajúcich cien energií držal balónik a debatoval s elitármi. A kým on vyjednával, ceny energií stúpli štvornásobne a Slovensko prišlo o 4 miliardy eur. Sulík si však našiel čas na propagáciu Slovenska s nemeckými milionármi v Dubaji, lebo predsa len, čo by sme neurobili pre dobré vzťahy s bohatými priateľmi?!

Tretí je tiež dobrý

Tretí na zozname je Jaroslav „Náboj“ Naď, ktorý tak štedro podporil Ukrajinu, že nám tu nezostal ani jediný náš raketový systém na ochranu jadrových elektrární. Slovensko je teraz odkázané na pomoc Čechov a Poliakov a prišli sme o ďalšie 2 miliardy eur, ktoré sme mohli využiť na výstavbu diaľnic alebo financovanie sociálnych služieb. Aspoň, že Naď má najdrahšiu fotku v histórii s americkým ministrom obrany.

Ako plánovali pokračovať?

Ľudovít „Šimečka“ Ódor so svojimi progresívnymi kamarátmi. Tí nám chystali úplnú sociálnu a kultúrnu ruletu, kde by sme mohli prísť o 7 miliárd eur a všetky sociálne výhody, na ktoré sme boli zvyknutí. Príspevky na deti, 13. dôchodky, či obedy zadarmo – všetko to má byť podľa nich minulosťou. Lebo vraj nepotrebujeme vlastné bývanie, autá a už vôbec nie sociálnu podporu. Hlavne, že máme kolobežky, elektrické autíčka a najširší cyklopruh v Európe!

Takže, vážení, Slovensko sa stalo kasínom, kde naši politickí gambleri roztočili koleso šťastia a prehrali miliardy eur  - neuveriteľných 14 600 000 000 eur. 

Viac sa dozviete na  zadlzilislovensko.sk

Pozn.: Obsah tejto stránky môže byť fiktívny a nezodpovedať skutočným udalostiam či postavám. Informácie a opisy môžu byť prikrášlené za účelom zábavy alebo umeleckého vyjadrenia. Akékoľvek podobnosti so skutočnými osobami sú náhodné.

Matovič spustil na sieti cunami extrémneho populizmu
On asi naozaj nevie, že vieme. Hoc, pravdepodobnejšie je, že to dobre vie a jeho populistické výkriky sú iba akási obhajoba pred sebou samým. Chabá, trápna, až smiešna. Doložíme si to na vyjadreniach oboch "zúčastnených strán" a najmä faktami.... Čítať ďalej
03 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik