Matovič spustil na sieti cunami extrémneho populizmu
03 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

On asi naozaj nevie, že vieme. Hoc, pravdepodobnejšie je, že to dobre vie a jeho populistické výkriky sú iba akási obhajoba pred sebou samým. Chabá, trápna, až smiešna. Doložíme si to na vyjadreniach oboch "zúčastnených strán" a najmä faktami. 

"Fico si sám sebe zvýšil plat o 68 328 eur v čistom ročne … následne ľuďom oznámil, že ich zoderie z kože. Najviac zdravotníkov, ktorí mu zachránili život."

"V prípade rodiny zdravotníkov s troma stredoškolákmi a kúriacej plynom, je to viac ako 10 000 eur ročne mínus! sociálny netvor."

"Mafián v obleku za 30 tisíc sa dnes zľakol obyčajného trička. Komunisti a ani táto zberba pravdu nemajú radi. Až tak, že umlčiavajú ľudí, ktorí ju hlásajú … ale pravda je silnejšia ako ich špinavé svedomie … a zvíťazí "

"Slovensko žije ťažkú dobu. Organizovaný zločin ovládol a gniavi štát. Preto v tejto chvíli musíme o to viac byť k ľuďom úprimní a nemali by sme sa zahrávať s ich dôverou, lebo je krehká." 

To je iba zopár "perál" z pera Igora Matoviča na sociálnej sieti. (Náhodný výber.) Ďalej už bez komentára k nim, nestoja za to ani za čas nimi strávený.

Keď Matovič volá po úprimnosti, tak poďme byť úprimní!

(Poďme si zopakovať)

MATOVIČOVA, HEGEROVA A ÓDOROVA DRAŽOBA - podľa ministra financií Ladislava Kkamenického.

"Matovič a spol. minuli miliardy eur, rozbili verejné financie a extrémne zadlžili Slovensko o 24 miliárd eur."

"Kto spôsobil najväčšie zdražovanie na Slovensku? V rokoch 2022 (inflácia 12,8 percenta) a 2023 (inflácia 10,5 percenta), teda za Matoviča, Hegera a Ódora zdraželo všetko, avšak potraviny za tieto dva roky o viac ako 35 percent!" Uvádza fakty Ladislav Kamenický. A dodáva:

"Je veľmi smiešne, ak tu Matovič hovorí o tom, kto spôsobil dražobu na Slovensku. Je to podobne, ako v tom porekadle: "Zlodej kričí, chyťte zlodeja!" alebo "Pozri, kto to hovorí"!"

A pre úplnosť ešte aj podpredseda parlamentu Tibor Gašpar:

"Matovič so svojou partičkou, s ktorou zdevastovali Slovensko, roky porušujú všetky pravidlá, tomu je však koniec." Oznamuje cez sociálnu sieť Tibor Gašpar.

"Igor Matovič priniesol do verejného života Igor Matovič a jeho družina." Hovorí Tibotr Hašpar. A vo videu nižšie hovorí o nadávkach a invektívach neobyčajne "obyčajných". Pripomína v ňom tiež, že ekonomiku Slovenska zhumplovali práve "Matovičovci, Hegerovci a Odorovci".

Huliak prehovoril: "Danka zradilo jeho ego, my hájime záujmy Národnej koalície"
Poslanec Rudolf Huliak v rozhovore pre portál Startitup otvorene prehovoril o nedávnom konflikte s Andrejom Dankom a Slovenskou národnou stranou. Huliak nechodí okolo horúcej kaše a bez obalu vysvetľuje pozadie roztržky, ktorá rezonuje vládnou... Čítať ďalej
03 | 10 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok