Europoslanec Blaha o "čípkoch, Chalupkoch a Ženách v sukni"
03 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

BRUSEL: Síce z hlavného mesta Únie, ale o Slovensku. Europoslanec Ľuboš Blaha sa v postrehu na sieti , ním nazvanom " Veľké veci sa dejú na Slovensku - o čípkoch, Chalupkoch a ženách v sukni" tradične "blahovsky" venuje najnovším udalostiam u nás.

"Šipoš z OĽaNO, známy tiež ako Matovičov čípok, bol vyvlečený z pléna Národnej rady, lebo odmietol rešpektovať predsedajúceho." Zaznamenal aj Bruseli Ľuboš Blaha a okomentoval takto:" Všetko v súlade s rokovacím poriadkom. Tlieskam Tiborovi Gašparovi. Konečne. Tvrdo na týchto opičiakov. Ľúto mi je len jedno. Že som v Bruseli a nemohol som byť pri tom."

Na Slovensku sa dejú aj iné veľké veci

"Pamätáte si na sudcu Chalupku?" Pripomína nám nie až tak dávnu minulosť Europoslanec. "To je ten, ktorý škandalózne rozhodol, že Zuzanu Čaputovú nemôžem označovať za americkú agentku. Chalupku vyzliekli z talára. Nevie totiž vysvetliť takmer 700 tisíc na svojom účte. A sme doma... Takýto "čistý" sudca ma obral o moje ústavné právo na slobodu slova. Bez toho, aby som sa mohol brániť, lebo ani neprebehol súd - 700-tisícový pánko proste rozhodol a bum, bolo.

Ja len, že Chalupka ako prvý sudca v dejinách odobral politikovi základné práva a rozhodol v rozpore s európskou judikatúrou. A to len aby chránil prezidentku, ktorá mala nadštandardné vzťahy so všemocnými USA... Pýtam sa, odkiaľ dostal tých 700 tisíc? Trochu podozrivé, že? 

Karma je zdarma, pán Chalupka. Základná otázka však znie - ako ma mohol odsúdiť sudca, ktorý vlastne ani nemal byť sudcom?" Pýta sa celkom trefne Ľuboš Blaha. 

List Blahovi od Žien v sukni ako memento "demokracie" á la progresivizmus

"Neprávosti sa žiaľ dejú ďalej. Dostal som list od združenia Ženy v sukni, ktoré bolo napadnuté liberálnymi médiami, že šíri na školách ruskú propagandu. V skutočnosti zorganizovali prednášku pre deti s vojnovým veteránom, ktorý im pri príležitosti 80. výročia SNP rozprával o význame mieru. A to sa vraj nesmie. To je vraj ruská propaganda. Nikto tam ani slovo nepovedal o Rusku. Nikto tam neriešil žiadnu propagandu. Ženy v sukni sú zhrozené, ako ich takto môžu lynčovať a šikanovať. 

Rôzne dúhové nechutnosti sa na školách môžu šíriť a vojnový veterán nemôže hovoriť o význame mieru? Zbláznili sa už všetci dočista?" Opäť sa pýta europoslanec Ľuboš Blaha. 

S týmto už konečne musíme narobiť poriadok

"Už mám toho akurát tak po krk. Plne stojím za Ženami v sukni a budem zisťovať, čo si kto dovoľuje šikanovať vlastenecké združenia. Toto musí prestať! 

Pravda sa vždy nakoniec ukáže. Tak ako pri Chalupkovi. Musíme za pravdu bojovať - do posledného dychu" Končí svoj Bruselský postreh o Slovensku europoslanec Ľuboš Blaha.

Bárdy sa žaluje, že ho žaluje Fico
Ešte dnes sa bavím na tom, ako jeden z červených denníčkov nedávno citoval "dezinformačný web Hlavný denník" a dezinformačne prevzal a uverejnil od neho spravodajskú informáciu, čím sám seba de facto spravil dezinformačným. Ideologická... Čítať ďalej
03 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok