BOMBY v autobusoch? Polícia v plnom nasadení, odstavili desiatky vozov
03 | 10 | 2024 I TASR/Jarrmila Vilhanová

MYJAVA - Policajti boli dnes na nohách. Popoludní preverovali údajnú bombovú hrozbu v autobusoch v Myjave a okolí. Odstavené boli desiatky vozov.

Prvý autobus, ktorý bol odstavený a kontrolovaný políciou, sa nachádzal na autobusovej stanici v Senici. "O 13.00 h už boli postupne odstavované a kontrolované aj ostaté autobusy. V tom čase sa to týkalo viac ako 30 autobusov SAD Trenčín v celom regióne," priblížila s tým, že autobusová doprava na území Myjavy bola v tom čase takmer nefunkčná, meškala a v podstate stála. "Postupne k autobusom prichádzali hliadky polície a vykonávali obhliadku vnútorných priestorov i motorovej a batožinovej časti vozidiel," dodala.

Bezpečnosť prioritou

 Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Petra Klenková TASR uviedla, že bezpečnosť občanov zostáva pre políciu naďalej prioritou. "Polícia pokračuje v prijatých bezpečnostných opatreniach v súvislosti s výhražnými správami adresovanými rôznym subjektom. V žiadnom prípade sa reálna hrozba nepotvrdila. V každom prípade výhražnej správy polícia vedie trestné konanie, bližšie informácie nie je možné poskytnúť," doplnila. Pred 15.00 h sa prímestská autobusová doprava vrátila do fungovania podľa svojho cestovného poriadku. TASR to uviedla hovorkyňa Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Trenčín Ivana Strelcová.

MIMORIADNE: Tragédia v Bratislave - MŔTVA chodkyňa, z auta zostal ŠROT!
Bratislava sa dnes popoludní stala dejiskom hrozivej dopravnej nehody, pri ktorej prišla o život chodkyňa. Incident sa odohral na rušnej križovatke Brnianskej a Prokopa Veľkého, kde sa zrazili dve osobné autá. Jedno z nich patrilo známej prepravnej... Čítať ďalej
03 | 10 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

 

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

 

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok