Útok na "slovenskú kultúru?" Nie, záťah na progresívnych narkomanov!
02 | 10 | 2024 I Ivan Brožík

Tak nám útočia na "slovenskú kultúru", povedala by Švejkovi pani Müllerová, jeho slúžka. Ak by išlo o humor, o pravdu, o normálnosť, o serióznosť a napokon, ak by vôbec išlo o kultúru. A ak by nešlo o tradičný slovenský liberálno progresívny mediálny kŕč. Prepáčte, ak by nešlo o propagandou ideológiou zmanipulovaných blbečkov.

Lenže, na Slovensku je progresívne za kultúru považovať prapodivné tanečné kreácie, či skôr patologický tras niečim omámenej polonahej až nahej tanečnice v akejsi hlúpo predstieranje extáze. To je svetoznáme, to je slovenské a to je kultúra. Lebo sa tak rozhodli chorí ľudia s poškodenou psychikou. Lebo je to také liberálne a také "pokrokové", no, veď progresívne. A tí, čo si sebavedome nahovárajú, že sú "novinári", slepo púšťajú progresévne izmy do spoločnosti. Bez štipky hanby, bez úcty k pravde, nie iba tej ich, bez rešpektu k faktu. Možnoho ho ani nepoznajúc.

Museli sa zbehnúť všetci snobi Bratislavy a blízkeho i ďalekého okolia

Pripomeňme si, čo je snobizmus. Snob totiž nie je nadávka, to je definícia, opis postavy, jej charakteru a vlastností. Snobizmus je predstieranie vznešenosti alebo autentického príjmu estetických kvalít. Konformizmus s konjunktúrou alebo popularitou určitého, momentálne "in" diela. Takže snobi sa do istého "nemenovaného" klubu Wax2 pozbiehali ako muchy na exkrement, lebo tam mali predviesť produkciu až štyria "dídžeji" z Holandska a u toho každý správny progresívny snob, milujúci kultúru, musí byť. Teda, podľa médií milujúci "slovenskú kultúru". Neviem, kedy sa Holandsko zlúčilo so Slovenskom, ale uznávam, možno tí "dídžeji" z Holandska prijali naše štátne občianstvo. To fakt neviem. Keď už teda znejú mediálne progresívne hlaholy o útokoch na "slovenskú kultúru".

Lenže, dobehla aj Finančná správa Slovenskej republiky

A my v HD urobíme to, čo nespravil žiaden pajác, vypisujúci po svojich plátkoch o útokoch na "slovenskú kultúru" a čo dôsledne a pochoiteľne zamlčiavajú samotní účastníci a pseudosvedkovia onoho "skvelého" kultúrneho podujatia. Budeme citovať správu zo zásahu v bare, plnom drog (pardon, to mi ušlo, progresívnej slovenskej kultúry) tak, ako ju zverejnila Finančná správa SR. (Je to dlhšie, ale venujte citátu textu z webu Finančnej správy SR, prosím, pozornosť. Lebo tieto fakty vám mainstream utajuje.)

"Príslušníci FS zistili, že v podniku došlo k porušeniu zákona o ERP, keď ani jeden z kontrolných nákupov, ktoré boli realizované v priebehu 40 minút, nebol zaevidovaný do pokladnice. Výber kontrolovaných podnikov je vždy na základe analytických nástrojov FS a tiež na základe podnetu. Tak tomu bolo aj v tomto prípade, keďže FS dostala podnet s upozornením na nevydávanie pokladničných dokladov a aj na distribúciu drog v uvedenom klube. Finančná správa takéto podnety nepodceňuje a dôsledne preveruje.  V tomto prípade sa ukázali pravdivé obe tvrdenia z podnetu.

Policajný hovorca Michal Szeiff potvrdil, že na mieste u viacerých osôb zaistili plastové vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky. Konkrétne aj na DJ-skom pulte a na tanečnom parkete, kam ich návštevníci podniku odhodili po príchode policajtov. Pravdepodobnú prítomnosť omamných a psychotropných látok vo vreckách na mieste označili aj služobné psy, špecializované na odhaľovanie omamných a psychotropných látok. Policajti na akcii zadržali päť ľudí, ktorých odviedli na policajné oddelenie. Polícia následne začala v piatich prípadoch trestné stíhanie vo veci trestného činu neoprávneného prechovávania omamnej a psychotropnej látky."

Takže toto sa v liberálno-progresívnych kruhoch a v kruhoch "kultúrnej a mediálnej obce volá najnovšie "slovenská kultúra"

Nie, toto nie je slovenská kultúra, to je čistá zhovadilosť, zhýranosť, to je narkomanstvo a to sú finančné podvody - ak to nazveme správnym menom.

Slovenská kultúra je SĽUK, Lúčnica, majstri Benka, Hložník a stovky ďaľších umelcov. Nedovoľme ich takto progresívne dourážať pripodobňovaním nejakému drogovému klubu.!

Štubniak bez náhubku: O nálepky tu vôbec nešlo (VIDEO)
Ešte počas víkendu glosátor Juraj Štubniak brúsil po lesoch Malých Karpát hľadajúc huby, aby sa večer usadil vo svojom štúdiu a „do šróbu“ rozobral dianie predošlého týždňa. Na šálku čaju pozval aj svojich sledovateľov, alebo ako sa moderne hovorí... Čítať ďalej
02 | 10 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme.

Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok