Milan Mazurek: ZAKROČTE, kým je čas! Dúhová propaganda do škôl nepatrí (FOTO+VIDEO)
02 | 10 | 2024 I Eka Balašková

Europoslanci Milan Uhrík a Milan Mazurek (hnutie Republika) sú zdesení z diania na gymnáziách. Ide o „dúhové dni pestrosti za Tepláreň". Milan Uhrík na Facebooku pri Mazurekovom videu konštatuje, že toto nesmieme tolerovať a je nutné dať veci do poriadku. Nejde totiž o nič menej dôležité, ako o budúcnosť našich detí a na tej nám musí záležať v prvom rade.

Pedagogička z gymnázia v Trenčíne rozbehla na škole akciu, ktorou si mali študenti pripomenúť incident na Zámockej spred dvoch rokov, pri ktorom pri streľbe zomreli dvaja mladí hostia gay baru Tepláreň. Milan Mazurek sa voči tomuto konaniu učiteľky vo videu ostro vyhranil s tým, že ideológia a politická propaganda do škôl nepatria. Vyzval preto poslancov s podobným zmýšľaním, aby podnikli niečo proti ministrovi školstva, ktorý takéto aktivity v školách od mimovládnych organizácií toleruje. Od tých mimovládnych organizácií, ktoré sa sami vedia ohradiť voči tomu, ak je na školu prizvaná organizácia, vzdelávajúca mládež v oblasti národného povedomia.

Politická agenda do škôl nepatrí

Mazurek svoje video začína informáciou, že profesorka z trenčianskeho gymnázia Zuzana Vladárová rozoslala všetkým študentom mail. „V ňom ich žiada, aby 11-teho októbra prišli do školy v pestrých farbách, aby tak symbolizovali solidaritu s obeťami útoku v Teplárni,“hovorí europoslanec a svoje slová dokladá aj mailom.

„Rovnako ich informuje, že celé jedno poschodie v škole bude vyčlenené na nástenky s dúhovou tématikou a že žiada žiakov, aby si pripravili, či už skupinovo, alebo jednotlivo vlastné A-trojkové plagáty s tematikou týchto dúhových ideológií a odmenou im za to v škole bude udelený dúhový odznačik. Pani Vladárová, hanbite sa!,“ pokračuje Milan Mazurek. Pedagogička by sa mala hanbiť za odporný spôsob, akým zneužíva vraždu dvoch mladých ľudí. Tú síce každý z nás odsudzuje, no v školskom prostredí takáto politická agenda nemá čo robiť.

Reprofoto z videa M. Mazureka
Reprofoto z videa M. Mazureka
Reprofoto z videa M. Mazureka
Detstvo bez propagandy

„Ja vám to poviem na rovinu. Ja som chodil do školy v čase, keď bol svet ďaleko normálnejší. Väčšina ľudí, ktorá bude pozerať toto video, chodila taktiež do školy, keď nikto nepotreboval z detí vychovávať takýchto dúhových fanatikov. A každý z nás je dnes za to vďačný,“ myslí si Mazurek s tým, že to bolo ďaleko krajšie detstvo, keďže v ňom chýbali nezmyselné ideologické koncepty, ktoré sa dnes do detí tlačia a zneužívajú na to vraždu.

Vo videu Mazurek konštatuje, že keby sa to stalo v škole, kde by chodili jeho deti, vyprosil by si, aby niekto zneužíval povolanie učiteľa na to, aby deti kŕmil propagandou a ideológiou, ktorú rodičia doma nechcú vidieť.

NEHORÁZNOSŤ! Vyrábame ďalších Šimečkových voličov priamo na školách?
TRENČÍN - Študenti sú zhrození. Škola od nich žiada, aby sa zúčastnili 11. októbra Dňa pestrosti. Na tom by nebolo nič zvláštne, skôr je zarážajúce, čo od nich škola chce. Na Instagrame sa ozval nespokojný gymnazista z Trenčína a poukázal na... Čítať ďalej
01 | 10 | 2024 | Jarmila Vilhanová

Nadávky v parlamente sú bezpredmetné

„Je to zvrátené a vyzývam pánov poslancov a ministrov z SNS, ktorí sa hlásia k tradičným a kresťanským hodnotám, lebo liberálny Hlas nemá zmysle oslovovať – kedy zakročíte proti Druckerovi? Kedy zakročíte proti ministrovi, ktorý necháva takéto progresívne učiteľky a progresívne mimovládky, vychovávať z detí voličov PS?,“uvažuje Mazurek, podľa ktorého výčitky poslankyniam za nálepky v parlamente nie sú účinné, keďže v školách sú vychovávaní voliči práve takýchto poslankýň.

„Keby bolo hnutie Republika vo vláde, tak by sme jednoducho nemohli mlčať a voči Druckerovi by sme zasiahli“, hovorí Mazurek, podľa ktorého nás môže zaujímať pozícia postu predsedu NR SR, či rozpočet, no to najcennejšie sú naše deti a ďalšie generácie nášho národa.

Zakročte, kým je ešte čas

„Vy mlčíte a ja sa pýtam, koľkokrát vás ešte mám vyzývať. Nie raz, nie dvakrát som vás vyzýval, toto je možno piaty krát, keď vám dávam príklad, ako Drucker ničí naše deti. Ničí najmenšiu mládež a vychováva z detí voličov PS,“konštatuje Mazurek, podľa ktorého Tomáš Drucker nemá čo robiť na ministerstve školstva.

„Páni, nedávajte ľuďom dôvod, že vás volili namiesto hnutia Republika, ale prosím vás, zakročte voči týmto progresívcom skôr, kým je ešte čas,“ uzatvára rázne europoslanec.

Medzitým v Nitre

OZ Slavica, OZ Ženy v sukni a vojnový veterán p. Andreánsky v jednej z nitrianskych ZŠ usporiadali prednášku pri príležitosti 80-teho výročia SNP. Organizácia Nie v našom meste sa voči tejto výstave ohradila s tým, že baner, ktorý do školy priniesli je dezinformačný. Na sociálnych sieťach sa preto voči spomínaným OZ-kám a veteránovi rozbehla doslova diskreditačná kampaň. Lebo vraj ide o šírenie ruskej propagandy...

A Matovičom už zas hádže závisť a nenávisť o zem
"HLAS si kúpil Rudka" - je presvedčený celkom jasnozrivo Igor Matovič, ktorý zas na sociálnej sieti zjavne závidel niekomu jeho tri minúty mediálnej "slávy". Až by ho nejednému bolo ľúto, keby... "Verejne som upozorňoval Cicera z Revúcej, že... Čítať ďalej
02 | 10 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok