Takto sa to robí, do psej matere! SHO - palec hore...
30 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Mediálne sú pod totálnou blokádou. Sú mimo parlamentu, ubehané spravodajské kádrovacie "stíhačky" médií hlavného prúdu by ich najradšej vyzmizíkovali z politickej mapy Slovenska. Majitelia jedinej nimi tolerovateľnej pravdy lživo taja fakt, že Slovenské hnutie obrody vôbec existuje. A ono v takýchto podmienkach dokázalo vybrať už sedminu potrebných podpisov pod petíciu za vyhlásenie referenda o tom, aby Slovensko "prestalo uplatňovať sankcie" voči Ruskej federácii. Tak sa robí politika! A to - politika pre ľudí.

Takže - tým z vás, ktorých informačné embargo nie vašou vinou dočasne zaslepilo: Otázka znie - Súhlasíte s tým, aby Slovenská republika neuplatňovala sankcie voči Ruskej federácii, ktoré škodia slovenským občanom, živnostníkom a aj podnikateľom?

"Aby naša aktivita nabrala tú správnu dynamiku a transparentnosť budeme pravidelne uverejňovať správy, v ktorých sa dozviete ako sa nám spoločne darí napĺňať cieľ, ktorým je získanie minimálne 350-tisíc podpisov od občanov slovenských, aby prezident Peter Pellegrini, v súlade s Ústavou SR, vyhlásil celoštátne referendum v danej veci." Píše SHO na sociálnej sieti a tie súprávy môžete pravideľne sledovať napríklad tu

Dobre platení šialenci (z našich peňazí) nám likvidujú hospodárstvo a tým aj naše príjmy

Je to čistá (prepáčte za výraz) "zhovadilosť" píliť si existenčný konár pod vlastným zadkom a to tempom priam Stachanovským. Pre mladšie ročníky - Stachanovské hnutie bolo masové kultúrne hnutie pracujúcich, ktoré vzniklo v Sovietskom zväze a podporovalo socialistické napodobňovanie a racionalizáciu pracovných procesov. Stačí si teraz dosadiť namiesto pracujúcich občanov EÚ, vymeniť "socialistické napodobňovanie" výrazom liberálno progresívne, alebo neomarxistické, vyberte si a napokon aj slovo racionalizácia za slovo likvidácia. Iba Boh vie, koľko a od koho dostávajú odmien rusofóbni šialenci za uvaľované sankcie od mecenášov, ktorí nemajú problém bankovky si tlačiť podľa potreby bez ohľadu na stav ekonomiky.

Padá hospodárska lokomotíva Európy - Nemecko a šialenci tancujú radosťou nad "škodením Rusku"

Nám sankcie uťali z rozpočtu to, čo teraz naháňame konsolidáciou. My, občania, teraz financujeme dôsledky protiruských sankcií v praxi. Ak ide hore cena plynu, ide hore všetko. Ak sa dodávky ropy stávajú nestabilnými a výroba palív je v ohrození, ceny rastú. Ak sme stratili časť tradičných dobrých zahraničných trhov, príjmy klesajú. Nehovoriac už vôbec o tom, do akého bezpečnostného rizika nás uvalili tí, ktorí si svoje zadky po Bruseli prevážajú v miliónových pancierových limuzínach.

Doteraz som nikdy nikomu žiaden petičný hárok nepodpísal

Intenzívne však zvažujem, že SHO bude prvé. Na petícii Slovenského hnutia obrody nevidím nič neprijateľné, nič nemorálne. Naopak, je to petícia, ktorej dôsledky, ak povedie až k referendu, budú veľmi dôležité pre Slovensko.Pre každého z nás. Alebo chceme, aby nám manželov či synov povyhadzovali z automobiliek, najmä z tej nemeckej? Aby nám padali živnosti pre neúnosnosť nákladov na ne? Alebo, nebodaj, aby sme sa stali cieľovou krajinou hoci obmedzeného, no predsa jadrového útoku?

Je také slovné spojenie

Naozaj neviem, kde a prečo vzniklo, no zľudovelo a traduje sa ako jedna z dôležitých životných múdrostí. "Neser tigra!" Rusko tigrom je, vščetci vidíte, ako ho "sankcie zrazili na kolená".  Nijako. Tie totiž zrazili na kolená nás. Iba nás. A blbci sa tešia, ako to tomu Rusku "vytmavili". Liberálno progresívni blbci a poskokovia amerického mocenského militarizmu.

"Nešťastník" Huliak to robí dobre!
Niektorí ľudia si so sebou nesú celý život "danajský dar". Sú totiž "iba" tým, čím sú. A odráža sa to nielen v ich správaní, vyjadrovaní, ale - napríklad aj na výzore. Mám rád tých zamračených, naoko namrzených a nevľúdnych. Naozaj ich mám oveľa... Čítať ďalej
29 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok