Hlas ľudu: Plaváková by mala priniesť papier od veterinára
30 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Ak si tento príspevok prečítate do konca, tak na konci sa možno aj zasmejete. Neuveríte, čoho všetkého sú ľudia  schopní, len aby neboli k*rvami nakazenými a bláznami.

Máme dvoch Huliakov.

Dobrý Huliak

Keď čítam najnovšie komentáre a statusy, mám pocit, že píšeme o dvoch Huliakoch. O jednom  úprimnom, prostorekom dedinskom človeku, čo hovorí bez obalu, ako mu zobák narástol. Ja som tohto Huliaka celkom pochopila. Autor mu dokonca  ani slovo suka nezazlieva, hoci sa mu nepáči a on pre samičku psa používa jemnejší výraz sučka. Pán Brožík, lebo on je tým autorom, píše: „Ak vám kravská maštaľná mrva nesmrdí, ak vám ranné kikiríkanie kohúta neprekáža, tak vás ani slovo "suka" nepopudí.“

Ten Huliak jen podľa neho  iba tým, čím je. Nepatrí k ľuďom , čo pijú kávu s otrčeným malíčkom, usmievajú sa do kamery a hrajú sa na fajnovky v panských oblekoch. Nie Huliak, ale toto sú falošní,  zlí  ľudia. V našej dedine sa  o takých  hovorilo, že „reči mädové, srcco hadové“.

Už teda viete, že som z dediny. Preto som toho očovského starostu v mnohom pochopila. A preto nebudem zlorečiť a nazývať ho fašistom.

Zlý Huliak

Iný názor na Huliaka má vzdelaný a múdry pán Chmelár, ktorého si za jeho vedomosti vážim. Ten vo svojom statuse hovorí: „Takže nie, Rudolf Huliak ma neprekvapil. On sa predsa od začiatku svojej politickej kariéry presadzuje extrémistickými vyjadreniami – toho by mali zastreliť, toho obesiť, tomu by mali deti pľuť na hrob atď. – a jeho voličom to zjavne imponuje. Napokon, ak bol niekto schopný kandidovať za ĽSNS, to nie je minulosť, to je mentálne nastavenie danej osoby, ktorá je už v tomto prípade neraz vulgárnejšia a agresívnejšia ako samotný Marián Kotleba.

Nemôžem sa preto zmieriť s ľuďmi, ktorí bagatelizujú jeho neakceptovateľné správanie tým, že iba povedal svoj názor „od srdca“. Čo je už potom fašizmus, ak nie toto??“

Samozrejme, že aj s tým sa dá súhlasiť. Nie vo všetkom, ale v mnohom áno. Vec sa má tak, že všetky Huliakove výroky sme alebo nepočuli, alebo si ich v hlave nedržíme. Preto aj naše hodnotenie nie je také prísne. Ale aj tak sa mi vidí, že tých fašistov okolo nás je akosi mnoho. Možno niektoré citlivejšie kresťanské povahy by k nim zaradili aj Plavákovú.

Na odľahčenie vám poviem jeden príbeh

Starostka obce riešila sťažnosť a nepekné susedské vzťahy. Sused nadával susede, že je kurva nakazená a baba bláznivá. Tá, aby očistila svoje meno,  absolvovala prehliadku u gynekológa a vyšetrenie u psychiatra. Na úrad  priniesla papier, že nie je ani nakazená, ani psychicky chorá.

Možno si to aj Plaváková vezme k srdcu a prinesie Huliakovi potvrdenie od veterinára, že nie je žiadna suka.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Menštruácia a vložky v parlamente
Ako je základnou potravinou chlieb, tak základnou potrebou pre ženy sú vložky. Vážne sú to vložky. Ak vám náhodou sťahuje ústa do úsmevu, zabrzdite. Tie baby to hovorili celkom vážne. Vložky, to nie je niečo, čo slúži na krásu. Menštruácia nie je... Čítať ďalej
29 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik