Europoslanec: LÚZER NAĎ CHCE PREDČASNÉ VOĽBY - NEVIEM SA PRESTAŤ SMIAŤ
29 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Ten pocit, keď si na túre, všetko ťa bolí a ideš z posledných... Potom sa dozvieš, že Naď organizuje referendum o predčasných voľbách. A zrazu sa nevieš prestať smiať," týmito slovami začína príspevok na sociálnej sieti Telegram europoslanec Ľuboš Blaha (SMER - SSD).

Blaha reaguje na informáciu, že Demokrati spúšťajú petíciu za skrátenie volebného obdobia R. Fica.

Lepší vtip som v živote nepočul. Naď spolu s Hegerom a Šeligom tu ešte pred rokom a pol najviac vrieskali, že predčasné voľby sú protiústavné. 

Držali sa pri moci ako pijavice, aj keď proti sebe mali nielen väčšinu paralementu, ale aj drvivú väčšinu Slovákov - a nakoniec sa tí úbožiaci vo voľbách ani len do parlamentu nedostali. 

Naď protiústavne odovzdal na Ukrajinu naše stíhačky a znivočil slovenskú armádu, lebo skákal tak, ako pískali Biden s Lloydom Austinom.

Najnovšie je dokonca podozrivý z toho, že zobral 3,5-miliónový úplatok, stranu má vo finančnom úpadku a ešte sa aj strápňuje na súdoch proti mne. 

A tento panáčik s charizmou opusteného bulteriéra chce zozbierať podpisy na referendum - veď nech sa ide ukázať sem na východ Slovenska. 

Ľudia ho budú hnať čapicami. Inak ako vlastizradca mu nikto nepovie. Kde sa tu pohnem, miestni ma zastavujú, že nám držia palce. 

Naď je zhruba rovnako milovaný ako Matovič - Slováci by tých tragédov utopili v lyžičke vody. 

Spoločne so Sulíkom môžu za to, že tu počas Covidu umierali tisíce a že brali ľuďom slobodu. A vraj "Demokrati"

Spoločne s Čaputovou a Korčokom uvarili judášsku obrannú dohodu s USA, ktorá umožnila okupáciu Slovenská cudzou armádou.

A ešte aj útočili na slobodu slova a zatvárali opozičné médiá. Najviac proti slobode vrieskal tuná "demokrat" Naď. 

Keď sme zbierali podpisy pod referendum, tak Naď s Hegerom najviac kričali, že ľudia nemajú právo odvolať vládu - a odrazu si takto nebetyčne šliapu po jazyku. 

Toto nevymyslíš. Najväčší lúzer na Slovensku je Naď. Je to oficiálne. Keď budete chcieť niekoho uraziť, použite vulgarizmus, ktorý určite zaberie - povedzte mu "ty Naď". 

Ale treba povedať, že podvodníček Naď má skvelý zmysel pre humor. Odrazu je Naď najväčší fanda referenda... To nevymyslíš.

Nech sa páči, ty Naď, zbieraj, čo len chceš. My sme skutoční demokrati a nikdy nebudeme ľuďom upierať právo vyjadriť svoje názor - na rozdiel od fašistov, ako sú tí tvoji Demokrati. 

Je dobré, že sršíš humorom. 4-percentný Naď ide povaliť vládu - vtip roka. Fakt som sa skvele zabavil - ako mám teraz ďalej loziť po Tatrách, keď sa od smiechu neviem nadýchnuť.

Ale teraz vážne, ty Naď. Rozvrátili ste a zadĺžili Slovensko, zradili ste a hnali ste nás do vojny.Za svoje zločiny zaplatíte, o tom ani ma chvíľu nepochybuj, odkázala bv závere príspevku europoslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti.

Demokrati spúšťajú petíciu za skrátenie volebného obdobia R. Fica. TOTO im odkazujú v komentári ľudia
Mimoparlamentná strana Demokrati začína zbierať podpisy na vyhlásenie referenda o skrátení volebného obdobia súčasnej vlády Roberta Fica (Smer-SD). Iniciatívu oznámili na nedeľňajšej tlačovej konferencii. Rečnili Jaroslav Naď, Eduard Heger, Juraj... Čítať ďalej
29 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik