Konsolidácia je daň za bohapusté šafárenie
28 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"Slovný rozpočtový pingpong v parlamente odhaľuje vinníkov šafárenia. Opozícia, sťaby trafená hus, zagágala. Použila svoju obohranú “bojovú” látku - kanonádu demagógie." Konštatuje na sociálnej sieti Karol Farkašovský.

Politik SNS dodáva: "Ňou sa nemotorne bráni OĽANO ako hlavný zodpovedný za devastáciu Slovenska v rokoch 2020 - 2023. Áno “najlepšia vláda všetkých čias” ktorej nedôverovalo 90 percent občanov Slovenska."

Zabudli na povyhadzované milióny a očkovací teror?

"Títo,dnes už opoziční mágovia trpiaci stratou pamäte, zabudli na vyhodené miliardy za očkovací teror. Milióny za rúška, testy, vakcíny, ktoré namiesto slobody priniesli strach, utrpenie a dehonestácie ľudí, delenie na elitu a dezolátov. A to nehovorím o stovkách miliónov eur za MOM-ky, či o výkvete politickej hlúposti - očkovacej lotérii" Citujeme Karola Farkašovského.

A čo tak niekoho brať na reálnu zodpovednosť...

"A nakoniec to najhoršie veľdielo skazy - hlboký rozvrat verejných financií sprevádza hlboký etický, duchovný a morálny rozvrat celej spoločnosti. To bude stáť Slovensko najviac a náprava bude trvať veľmi dlho.

Takže ctenej opozícii bez panäte odporúčam pohľad do zrkadla a sebakriticky zhodnotiť svoje chabé bicepsy…. Keď nemáte čo zmysluplné povedať, je lepšie skromne a pokorne mlčať." Píše Karol Farkašovský.

Roth Neveďalová: Nálepky patria na notebook stredoškoláčky, nie poslankyne NRSR
O europoslankyni Kataríne Roth Neveďalovej (Smer-SSD) sa rozhodne nedá povedať, že by v Bruseli stratila kontakt so slovenskou politickou realitou. Svojich voličov o tom presviedča aj statusom, v ktorom komentuje niekoľko vybraných udalostí... Čítať ďalej
28 | 09 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok