Hlas ľudu: Huliak je jeden z mála mužov, čo si ženy váži
28 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Budete možno prekvapení, ale v rozhovore to sám o sebe povedal. Ak platí, že sami seba najlepšie poznáme, tak by to mala byť pravda. Hovorí, že až nadštandardne si váži ženy vo svojom okolí. Je k nim pozorný a vždy ich poteší nejakou maličkosťou. „Všetky ženy z môjho okolia vedia, čo ja k ženám cítim. Žena je pre mňa Žena, “ aj toto prezrádza o svojom vzťahu k ženám poslanec Huliak. Ten istý Huliak, ktorý Plavákovú nazval sukou, hoci sa tiež pohybuje v jeho okolí - ibaže v tom parlamentnom.

A tam, pokiaľ je na seba citlivá, nemá čo robiť. Teda, nemala by. Lebo tam sa všeličo povie. Aj pán poslanec povie, čo si myslí, a povie aj to, čo si druhí myslia. To sa však mnohým nepáči. Lenže to je politický nástroj a on s tým nezačal. On si život váži. Preto keď sa niekto o ľudskom plode vyjadrí tak ako Plaváková, pomenovanie žena si nezaslúži.

Keď pravda musí byť zabalená

„A Kolíková, ktorá zavraždila generála Lučanského v base, mi nebude robiť mravné kázanie, čo môžem a nemôžem povedať,“ prízvukoval Huliak. Až keď ho moderátor zhaltoval, že to nie je pravda, zmiernil, že je zodpovedná za generálovu smrť.

Rôzne sú ovečky Pánove

Nájdu sa ľudia, čo by Plavákovú za výrok, že plod nie je subjektom práva, a preto nemá ani právo na život, poslali smažiť sa do horúcich pekiel. Niektorí by ju zas ako Huliak „iba“ sukou nazvali. A sú takí, čo s ňou cítia a ľutujú ju. Zopár poslancov sa priznalo, že sa jej za Huliaka ospravedlnili. Nuž, všelijakí sme ľudia. Na rovnakú vec nemusíme mať rovnaký názor. Je viac než isté, že tí, čo by ju poslali smažiť sa do pekla, by nevyvolali toľko pohoršenia ako Huliak.

Farizejstvo "fajnových"

Povedzme si však, čo je horšie, smažiť sa v pekle, alebo byť sukou? Alebo by ste chceli byť radšej zlodejom, dezolátom, fašistom? Podľa Huliaka sú takéto nadávky cez čiaru. A podľa mňa sú rovnako škodlivé a nepekné ako tá jeho suka. Kým nad sukou sa pohoršujeme, opica, zlodej, fašista a mafián pre niekoho môže byť. Aj každý deň. Aj Fico môže zhniť v base vedľa Kočnera, však, pán poslanec Gröhling? Aj Santusovú možno nakopať do p**e. A Šimkovičovú, pre zmenu, treba zas do p**e poslať. To všetko môže byť, že, pani poslankyňa Kolíková?! To nie sú ženy, za ktoré sa treba postaviť, to je v poriadku. Len tých vašich sa treba zastať. Ale vyššie menovaných, božechráň! To je fuj! To sa nesmie. Lebo to nie sú ľudia.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Minister SUSKO - Ďalšia facka po papuli novinárskej etike
Na hlavu protivládnych novinárov sa to sype. Samozrejme, že iba od vládnych činiteľov a ich poslancov. Len nedávno Marián Kéry zo Smeru našim novinárom, ktorí voči politikom neraz vystupujú agresívne, nechal odkaz, že od svojich dánskych kolegov... Čítať ďalej
26 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok