Galkov prehľad mienkotvornej tlače
28 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Záľubu Ľubomíra Galka v oplzlom a vulgárnom vyjadrovaní už asi ani netreba komentovať. Každý si pred verejnosťou maľuje "ten svoj obraz" sám a najlepšie. Tentoraz však jediný Demokrat v parlamente vstúpil statusom na sociálnej sieti naozaj na veľmi nebezpečný ľad. Vojnu s médiami prehrali onakvejšie politické "entity", ako je on!

Posúďte sami a naozaj si tentoraz nevšímajte Galkove vyjadrenia na adresu premiéra. Áno, sú "galkovsky" primitívne, ale v súvislosti nepodstatné.

Šimečka naráža do zárubní

"Každý príčetný človek, čo vie trafiť do dverí, vie, že Michal Šimečka spravil chybu, že šiel k tomu gaunerovi na pokec ku konsolidačnému balíku. Upozorňovalo ho na to more ľudí - pomaly celý internet, priaznivcov PS nevynímajúc. Apelovali naňho, aby nechodil, že s ním ten gauner potom vytrie dlážku.

Vytrel.

To sa stáva, že politik alebo politická strana si nedajú poradiť a spravia chybu, chyby nerobia len tí, čo nič nerobia. Svet sa preto nezrúti. Potiaľto v poriadku." Píše nateraz nudne Galko.

Pobavenie prvé - mainstream dostal jednu prvú "po papuli"

"Lenže potom nastúpili hasiči, pardon komentátori.

Ten zo SME, ktorému netreba robiť reklamu a menovať ho (áno, ten primitívny, čo vtipkoval s takým nepríjemným druhým exotom, že treba speváčku Magušinovú zašiť...) napísal : "... nič strašného sa nestalo...PS aspoň využilo mediálny priestor rozprávať o „Ficovej drahote“. Dáva "svoje" Galko prvému mainstreamovému titulu

Druhá po papuli - " (Galko) - ten z Denníka N sa snažil hasiť ešte okatejšie :
"Šimečka šiel podľa plánu - žiadna hanba sa nestala"
Tretia po papuli SME

"A potom nastúpil Schutz zo SME : "Šimečka nepríjemne prekvapil. Sadať si za stôl so „socinteligenčne“ vytunelovaným dezolátom po tom, čo na ďalšom z míľnikov cesty do autokratických pomerov navyše akosi „en passant“ dourážal jeho i celú rodinu? Sebaúcta, dôstojnosť nula bodov? Polemika, že politik sa musí odosobniť, tak káže toto povolanie, prednosť majú štát a národ, je v tomto prípade prehraná na nulu.". Píše Galko a cituje slovník SME.

Oni asi hrajú súťaž na víťaza v primitivizme.

Galkov dodatok

"Mám rád a vážim si novinárov, o ktorých viem, že napriek tomu, že sú na správnej strane, necítia potrebu robiť nadprácu a až infantilne obhajovať niečo, čo je neobhájiteľné. Ale pravdu pravdivo pomenujú.". Píše Galko a túto múdrosť by si mal v prvom rade vzťahovať sám na svoje parlamentné perly.

Perla slovenskej politiky zas "perlí"
"Už sa napĺňajú vyhrážky Roberta Fica o zničení médií, ktoré sú kritické k vláde." Vydesene, ako keby spadla z mesiaca, konštatuje na sociálnej sieti Veronika Remišová. Zjavne "zabudla" na vypínanie médií a cenzúru počas vlády, v ktorej sedela a s... Čítať ďalej
28 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

 

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok