Tragédia v Čechách! Rodičom UTIEKOL kočík s bábätkom, 3-mesačné dojča zomrelo
27 | 09 | 2024 I Ivan Mihale

Česká polícia rieši smutný prípad, ktorý sa stal cez týždeň v Peci pod Sněžkou. Dojča malo cestou k lanovke vypadnúť z unikajúceho kočíka.

Podľa informácií z portálu Dnes24s ovolaním na denník iDnes.cz dieťa zomrelo. Policajti preto pátrajú po svedkoch, ktorí v stredu okolo 12:30 videli cestou k lanovke v Peci pod Sněžkou utekajúci kočík, z ktorého vypadlo dojča.

Zrejme nedopatrením a nepozornosťou rodičov sa pravdepodobne kočík rozbehol na vyhliadke a oni ho už nedokázali zastaviť.

„Žiadame prípadných svedkov tejto udalosti, aby bezodkladne zavolali na linku 158. Bližšie informácie k prípadu bohužiaľ nemožno uviesť,“ povedala hovorkyňa hradeckej polície Iva Kormošová.

Prípad je vo fáze preverovania

Hovorkyňa hradeckých zdravotníckych záchranárov Lucie Hanušová potvrdila, že na mieste boli štyri výjazdové skupiny. Podrobnosti uvádzať nechcela aj s odkazom, že išlo o dieťa. Pri lanovke, kúsok za obývanou časťou, zasahovala aj horská služba a leteckí záchranári s vrtuľníkom.

„Máme informáciu, že na mieste sa mal vyskytovať manželský pár z Nemecka vo veku okolo 65 rokov,“ povedala pre TN.cz policajná hovorkyňa Karolína Macháčková. „Bližšie informácie k prípadu, bohužiaľ, nemožno uviesť,“ dodala.

Čaputová citlivo prehovorila. Už sa jej hodí Dolinková aj Šimkovičová
Nekompromisný postoj Rudolfa Huliaka (nom. SNS a predseda Národnej koalície) naďalej vyvoláva rôzne reakcie, no mnohí oceňujú jeho odvahu brániť tradičné hodnoty. Priamo z USA sa ozvala, aj exprezidentka Zuzana Čaputová. Tentokrát sa do jej... Čítať ďalej
27 | 09 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok