Soňa Ferienčíková: Ide len o diskreditáciu môjho partnera! (FOTO+VIDEO)
27 | 09 | 2024 I Eka Balašková

Ak niekto v kútiku duše veril, že pani Ferienčíková sa, pre dobro politickej kariéry svojho partnera Michala Šimečku, predsedu PS; aspoň trošku priblíži morálnym štandardom krajiny, v ktorej žije, zrejme sa mýlil. Práve naopak – na javisku nemá problém ani s nahotou.

Video s Ferienčíkovou, čo by súčasťou bezprízorne sa pohybujúcou súčasťou trojice roztrasených polonahých ľudí, videl už asi každý. Toto video odštartovalo škandál, v ktorom ľudia nechápu, že partnerka vrcholového politika sa môže prezentovať na javisku aj nahotou. Ona sama tvrdí, že nahota je súčasťou „performance“ umenia, kde sa pracuje s telom. Neobstojí u nej ani argument o nevhodnosti nahoty – všetci diváci sú vraj vopred informovaní. Predsedovia vládnych strán sa o jej umení a o tom, že jej OZ BOD.Y zo štátneho rozpočtu získalo takmer 200-tisíc vyjadrili nie veľmi pozitívne. Jej reakcia – cíti sa byť súčasťou diskreditačnej kampane voči svojmu partnerovi. Zabudla však, že partnerky politikov tancujúce s odhalenou hruďou nie sú štandardom.

Predstavenie Bakkheia

Video sekvencie z tohto predstavenia, ktorého súčasťou je okrem dvoch mužov aj Soňa Ferienčíková videl už hádam každý. Trojica vyzerá, ako keby sa každý vo svojom rytme trasenia, motal po javisku. Oblečení v spodnej bielizni, spotení. V závere predstavenia muži vojdú medzi rozpačité publikum, z ktorého mnohí podľa mimiky nevedia, či chceli skutočne zažiť toto.

Tancovala aj v Bruselil

„Klasickí, moderní a folklórni tanečníci sú viac zviazaní formou. Súčasný tanec má progresívny a liberálny koncept,“vysvetlila dávnejšie Ferienčíková rozdiely pripomínajúc, že už v r. 2016 bolo jej dielo prezentované v Bruseli - ako súčasť kultúrnej diplomacie slovenskej vlády.

"Svetoznáma umelkyňa" Soňa a jej banda: KONEČNE našli tú správnu HUDBU!
UŽ NAŠLI TÚ SPRÁVNU HUDBU k údajne tanečným záchvatom Šimečkovej frajerky za naše spoločné peniaze. Soňa Ferienčíková je partnerkou predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Soňa je zároveň aj matkou dcérky Táne, ktorá má 4 roky. Soňa je... Čítať ďalej
17 | 09 | 2024 | Ivan Mihale

Nahota je bežná

„V tanci, ako aj ,performance‘ je telo jeden z kľúčových výrazových prostriedkov, a teda je pomerne bežné v slovenských aj zahraničných produkciách, že sa využíva aj nahé telo. Pre mňa je dôležité poznať dôvod, prečo sa nahota používa – je to provokácia alebo prvoplánovosť, alebo to podporuje dielo samotné? Ja sama som videla doma aj vo svete veľa krásnych predstavení, kde bola nahota použitá, ako aj predstavenia, ktoré mi vôbec nefungovali,“povedala pre Plusku.

Facebook/ S. Ferienčíková
Zábery z predstavenia
Zábery z predstavenia
Zábery z predstavenia
Niet čo dodať
Niet čo dodať
Zdroj: Facebook
Niet čo dodať
Javisková triaška je v poriadku

„Predstavenia, kde sa nahota vyskytuje, to majú vo svojom opise uvedené, a teda každý divák sa môže slobodne rozhodnúť, či chce na dané predstavenie ísť,“ reaguje Šimečkova partnerka na neprijatie ľudí. Aj neprijatie „javiskovej triašky“ však považuje za odôvodnený názor a s ľuďmi o ňom rada hovorí.

Nekritizovať! 

To, že Ferienčíková na takéto „umenie“ dostala od štátu 190-tisíc eur nazval Robert Fico (Smer-SSD) zneužívaním štátnych peňazí a predseda SNS ju prirovnal k tanečnici pri tyči. Ferienčíková im vyčíta, že sa stala nástrojom politického boja.

„Vystupujem napríklad aj v kroji, ale o tom politici, ktorí chcú diskreditovať môjho partnera, samozrejme, nehovoria,“ vytkla Ferienčíková svojim odporcom presne to, čo robia jej prívrženci – nafukujú negatíva a minimalizujú pozitívnu realitu. Lenže vo svojej urazenosti jej nedošlo, že partnerky vrcholových politikov ani vo svete nie sú každodenným javom.

A PREDSA, DO TRETICE... ďalšie bizarné video "umelkyne" Sone. Umenie alebo výsmech?
Internetom sa šíri ďalšie, v poradí tretie, video Sone Ferienčíkovej, partnerky šéfa Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Záznamy zachytávajú podivuhodný "tanec" tejto "uznávanej umelkyne", ktorý mnohých pohoršuje. Pri predstave, že tieto jej... Čítať ďalej
16 | 09 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok