Samozvaný mimozemský odborník varuje: O pár dní sa na Zemi rozpúta peklo!
28 | 09 | 2024 I Eka Balaskova

V najbližších mesiacoch našu planétu čaká jedna z najdramatickejších udalostí v histórii ľudstva. Samozvaný vesmírny odborník Charles McNeal tvrdí, že bol naverbovaný do prísne tajnej spravodajskej jednotky amerického letectva, ktorej úlohou je udržiavať 70-ročné prímerie medzi americkou vládou a mimozemskou civilizáciou, píše portál Mirror.

Už o pár dní by sa mala skončiť dohoda, v rámci ktorej je plánovaná séria prevratných udalostí. Tie vyvrcholia inváziou mimozemskej civilizácie. Podľa McNeila sme na to systematicky pripravovaní cez literatúru a fantasy filmy. Popísal, ako mimozemšťania vyzerajú a tiež fakt, že kontakt amerických vlád s rôznymi bytosťami prebieha už zhruba osem desaťročí. Cieľom však nie je celosvetový konflikt, ten je len cestou k celoplanetárnej aliancii a konečnému ovládnutiu Zeme mimozemšťanmi pomocou USA.

Čaká nás séria udalostí

McNeal na svojom kanáli YouTube o tejto (nijako nedokázanej dohode) tvrdí, že by sa mala skončiť koncom septembra 2024. Plánovaná je séria udalostí, ako zničenie štátu Izrael, krátky globálny konflikt a čoskoro má nasledovať zinscenovaná mimozemská invázia pomocou technológie UFO s reverzným inžinierstvom. Jednou z prvých častí tohto zastrešujúceho plánu bude podľa McNeala vyhlásenie spojenectva medzi americkou a afganskou vládou (Talibanu).

Detská obrna sa vracia? Vírus, ktorý môže ochromiť vaše dieťa, je na vzostupe!
Desivá správa pre rodičov: Vírus, ktorý môže spôsobiť ochrnutie detí, sa šíri po USA. Odborníci varujú pred nárastom prípadov enterovírusu D68, ktorý v zriedkavých prípadoch vedie k závažnému ochrnutiu podobnému detskej obrne, informuje portál... Čítať ďalej
26 | 09 | 2024 | Bari Zajačková

Kinematografia ako súčasť prípravy

McNeal hovorí, že sme boli na stret s mimozemskou civilizáciou pripravovaní pomocou filmov a televízie.

„Toto je známe ako program verejnej aklimatizácie. Po celé desaťročia ste kŕmení fiktívnou verziou pravdy prostredníctvom televízie, filmov a kníh,"tvrdí McNeal, ktorý na svojom webe načrtáva celú schému organizovanej tretej svetovej vojny, ktorej hlavným účelom bude zastrašiť verejnosť a zároveň zabiť obrovské množstvo civilného obyvateľstva. Tvrdí, že táto vojna bude prerušená „inváziou mimozemšťanov“, ktorá bola plánovaná už desaťročia.

Vie, ako mimozemšťania vyzerajú

„Majú štyri prsty s malými prísavkami na koncoch každého prsta a niektoré majú medzi prstami na rukách a na nohách sieťovinu. Typ D má hnedastú pigmentáciu a päť prstov na rukách a nohách. Tento druh začal úplne biologicky, až kým sa neodvážil do vesmíru a neprišiel do kontaktu s tým, na čo teraz odpovedajú, s niečím, čo sa nazýva „Strážca“. Teraz uctievajú technológiu a pred tisíckami rokov začali začleňovať mechaniku do svojho biologického zloženia,“ presviedča svet McNeil.

Prvý kontakt s týmito bytosťami podľa neho prebehol pred zhruba 80-timi rokmi a odvtedy mala vláda USA kontakty s rôznymi mimozemskými druhmi. Správy o tom majú byť podľa neho zverejnené v priebehu najbližších rokov.

Ani to však nie je všetko

„Ale ani verejné odhalenie týchto mimozemských návštevníkov nebude obsahovať celú pravdu. Bohužiaľ, ani proces odhalenia nie je naplánovaný tak, aby bol 100-percentne čestný alebo transparentný. Používa sa len ako nástroj pre veľmi nebezpečný plán na zblíženie svetov,“myslí si McNeil s tým, že cieľom celého je „nový svetový poriadok“ pod kontrolou USA, cez ktorú sa vytvorí celoplanetárna aliancia s mimozemšťanmi.

Erik Tomáš: Naprávame krivdu voči opatrovateľom (VIDEO)
Slovenskí opatrovatelia ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím (ŤZP) v lete dostali od minulej vlády nepekný darček – opatrovateľský príspevok sa im síce zvýšil, no inými obmedzeniami bol výrazne krátený. Aktuálne minister práce, sociálnych vecí a... Čítať ďalej
27 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Má len svoje videá

McNeal nepredložil žiadny pevný dôkaz na podporu svojich tvrdení. Ak však jeho návrh, že globálne preskupenie sa má začať koncom septembra, nebudeme musieť dlho čakať, kým zistíme, či je na jeho obvineniach niečo pravdy.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok