Na slovenskej univerzite ide školiť nadácia financovaná Sorosom?!
27 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi podľa webu cz24.news upozorňuje, že "na slovenskej univerzite bude školiť nadácia, financovaná Sorosom a poverený je bývalý šéf NAKA Daňko"!

Postreh Györgyho Gyimesiho hovorí o manipulácii zo strany progresívnych síl priamym zásahom do vzdelávacieho systému na univerzitnej pôde, kde sa na univerzitu snažia preniknúť progresívne ideológie priamo do výučby novinárov s cieľom prevýchovy našej spoločnosti podľa vzoru cudzích záujmov, záujmov Sorosových.

Progresívne isdeológie na akademickej pôde?

Už nestačia média, je potrebné sa narvať do škôl. Vzdelávaním je poverený bývalý šéf NAKA Daňko, obvinený inšpekciou. "To je naozaj ten správny káder na školenie alebo vymývanie mozgov a presadzovanie progresivisticko-liberálnych cudzích záujmov?" Cituje web cz24.news Gyimesiho.

Najväčší korupčník planéty Soros "bojuje proti korupcii" cez svoje nastrčené bábky…

„Pár ľudí v mocenských funkciách v Európskej únii nechalo Slovensko ekonomicky vykrvácať, ťahajú nás do vojny a stovky miliónov ľudí sa na to len pasívne prizerá…“ konštatuje Gyimesi „Priatelia musíme využívať naše morálne postoje aby sme zasiahli včas a aby sme varovali pred nebezpečenstvom. Nemôžeme čakať, až kým vyhlásia, že naše konzervatívne hodnoty sú trestné… poukazujme na agresívne manipulácie progresívcov!“ Vyzýva bývalý poslanec.

Alibizmus Európskej únie rozzúri Zelenského a progresívnych šialencov
Európska únia odmietla dať Ukrajine kolektívne povolenie zasiahnuť hlboko do Ruska - píše web lenta.ru. Vraj - "Európska únia nemôže dať Ukrajine kolektívne povolenie zasiahnuť hlboko do Ruska." Stano vysvetľuje Povolenie pre Ukrajinu na... Čítať ďalej
26 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok