Našli ho! Pátranie po slovenskom hercovi malo šťastný koniec, ale...
26 | 09 | 2024 I Ivan Mihale

Ivan Kozák, 38-ročný talentovaný herec zo Žiliny, známy svojimi komediálnymi výstupmi a imitáciou Bon Joviho, bol už týždeň nezvestný. Posledné správy o ňom pochádzali zo 16. septembra 2024, keď mal odcestovať do Bratislavy. Rodina slovenského herca Ivana Kozáka a aj samotná polícia prosila verejnosť o pomoc pri pátraní. Výzvu zverejnili prostredníctvom sociálnych sietí a ukázalo sa, že urobili dobre. Stratený herec sa našiel.

Záhadné zmiznutie po zrušenom vystúpení

Kozák mal v hlavnom meste účinkovať v muzikáli, no svoje vystúpenie nečakane odriekol. Následne sa mal presunúť do Prahy, ale odvtedy akoby sa po ňom zľahla zem. Jeho telefón je vypnutý a na sociálnych sieťach sa neobjavil žiadny znak života.

S prosbou o pomoc sa na verejnosť obrátila hercova sestra. „Môj brat je od minulého týždňa nezvestný. POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNOM 38 - ROČNOM IVANOVI! Hľadáme 38-ročného Ivana Kozáka zo Žiliny. Ivan odišiel 16.09.2024 v ranných hodinách do Bratislavy, kde odriekol hranie v muzikáli a následne mal odcestovať do Čiech - Prahy. Odvtedy o ňom nemáme žiadne informácie,“ informovala. 

Našli ho, ale na "krku" má obvinenie

Informácia o nezvestnosti Ivana Kozáka okamžite obletela slovenské médiá, ale aj sociálne siete. Informáciu o pátraní zdieľalo stovky ľudí. A zdá sa, že to malo zmysel. Polícia totiž včera informovala, že umelca našli.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po obvinenom Kozák Ivan, 38-ročný, trvale Žilina. Menovaný bol vypátraný,” informovala hovorkyňa žilinskej polície Daniela Kocková. Zaujímavosťou však je, že Kozáka v oznámení označujú ako "obvineného". Z čoho konkrétne je obvinený, nateraz nie je známe.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok