Hlas ľudu: Huliak(iáda) zatienil(a) náboje
26 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Počula som, že včerajší cirkus v parlamente mal zakryť problémy s konsolidačným balíčkom. Ja si myslím, že v tieni cirkusu a huliakiády zostalo niečo iné. Náboje. Jeden pre premiéra a jeden, aj s výhražným listom, pre prokurátora. Nie Plavákovej tablet, Huliak sa stal „hrdinom“ dňa.

Zaujímali sa oňho médiá, pýtali od neho ospravedlnenie. Ukázalo sa, že nie je až taký bezcitný ozembuch. Možno citlivejším povahám aj oči zaslzili, keď rozprával, ako manželke bozkával brucho, keď mu prezradila, že je tehotná. Ani Kolíková nechcela ostať v tieni. Postavila sa pred kamery  a vyzvala všetky poslankyne, aby sa pridali na obranu Plavákovej. Lebo ona nie je suka, Plaváková je žena. A ženu ani kvetinou nehodno udrieť. Aj keď je lesba.  

No ten prostoreký a vulgárny Huliak má v niečom predsa len pravdu. Kde bola Kolíková, keď čurillovci chceli svojej kolegyni Santusovej zapáliť auto? Kde bola, keď ju chceli nakopať do p**e? Prečo spravodlivá Kolíková bola vtedy  ticho? Prečo nevyzvala všetky ženy sveta na jej obranu? Za Santusovú sa nebolo treba postaviť?

Nuž prečo. Aj pre ten dvojaký meter, ktorý s obľubou používame. Preto, lebo nás ovládla faloš. Lebo nie všetci sú naši. Vymýšľame si všelijaké tiene, clony, len aby sme zakryli podstatu problému. Aby sme zakryli, že sme zlí.

A tak sa do tieňa Huliakovej nadávky dostali aj náboje. Huliak sa síce ženám ospravedlnil a povedal aj dôvod svojho hnevu. Bola to práve správa, že premiér dostal obálku s nábojom. Ja by som pri  nej očakávala inakší hnev. Skôr ako dúhová poslankyňa by ma zaujímalo, kto a prečo sa tu zahráva so životom premiéra a prokurátora.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Psi, suky, poslanci a náhubky
Majitelia psov iste vedia, že ak sa idú prejsť so svojimi chlpáčmi, musia mať náhubok. Nemyslím majiteľov, myslím nebezpečných psov. Takých, ktorí už niekoho pohrýzli. Lenže pes, tak isto ako človek, je nevyspytateľný tvor. Nevieš, kedy a čím ho... Čítať ďalej
25 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik