Záhadné zmiznutie slovenského herca: Ivan Kozák je už týždeň NEZVESTNÝ!
25 | 09 | 2024 I Bari Zajačková

V srdci Slovenska sa odohráva dráma, ktorá drží v napätí celý národ. Ivan Kozák, 38-ročný talentovaný herec zo Žiliny, známy svojimi komediálnymi výstupmi a imitáciou Bon Joviho, je už týždeň nezvestný. Posledné správy o ňom pochádzajú zo 16. septembra 2024, keď mal odcestovať do Bratislavy.

Záhadné zmiznutie po zrušenom vystúpení

Kozák mal v hlavnom meste účinkovať v muzikáli, no svoje vystúpenie nečakane odriekol. Následne sa mal presunúť do Prahy, ale odvtedy akoby sa po ňom zľahla zem. Jeho telefón je vypnutý a na sociálnych sieťach sa neobjavil žiadny znak života.

Sestra herca, Gabika, sa podľa portálu 1.Pluska.sk v zúfalstve obrátila na verejnosť prostredníctvom sociálnych sietí: "Môj brat je od minulého týždňa nezvestný. Prosíme o akúkoľvek pomoc pri pátraní!" Jej emotívna výzva sa rýchlo šíri internetom, mobilizujúc tisíce Slovákov v snahe nájsť obľúbeného umelca.

Temná minulosť: Útok, ktorý otriasol Slovenskom

Prípad naberá na vážnosti v kontexte udalostí z novembra 2023, keď bol Kozák brutálne napadnutý neznámym útočníkom v Pezinku. Incident, pri ktorom herec utrpel otras mozgu a ďalšie vážne zranenia, zostáva dodnes nevyriešený. Táto skutočnosť pridáva na urgentnosti súčasného pátrania.

Polícia v pohotovosti, národ drží palce

Policajné zložky vyzývajú občanov, aby akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte Ivana Kozáka bezodkladne nahlásili na linku 158. "Každý detail môže byť kľúčový," zdôrazňujú vyšetrovatelia.

Ivan Kozák, vysoký 165 cm, štíhlej postavy, s hnedými vlasmi a bledohnedými očami, sa zapísal do sŕdc Slovákov nielen svojimi vystúpeniami v šou Česko Slovensko má talent, ale aj svojím humorom a charizmou. Jeho nevysvetliteľné zmiznutie zanecháva v kultúrnej obci prázdno, ktoré sa snažia zaplniť nádejou a neúnavným pátraním.

Zatiaľ čo hodiny tikajú a dni plynú, celé Slovensko dúfa v šťastný koniec tejto záhadnej ságy. Kozákova rodina, priatelia a fanúšikovia zotrvávajú v modlitbách, čakajúc na akýkoľvek náznak, ktorý by mohol priviesť milovaného herca späť domov.

Progresívci by zdanili aj chlieb!
V čase, keď sa Slovensko potýka s následkami dlhovej krízy, predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka predviedol pred kamerami pôsobivé divadlo. S pátosom odmietol "drastické" zvyšovanie DPH navrhované vládou. Ale čo ak je tá jeho pravda... Čítať ďalej
25 | 09 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik