Návrat politickej diskusie Na Telo. Markíza predstavuje novú hviezdu politických debát!
25 | 09 | 2024 I Bari Zajačková

Fanúšikovia ostrých politických diskusií sa môžu tešiť. Obľúbená relácia Na telo sa v plnej sile vracia na obrazovky TV Markíza. A prináša so sebou poriadnu dávku sviežeho vzduchu v podobe novej moderátorky Karolíny Lacovej.

Skúsená profesionálka za moderátorským pultom

Karolína Lacová nie je v slovenskom mediálnom priestore žiadnym nováčikom. Sedem rokov brúsila svoj talent v Slovenskom rozhlase, kde si vybudovala povesť nekompromisnej, ale férovej moderátorky. Jej profesionálny prístup počas prezidentských debát medzi Pellegrinim a Korčokom nezostal nepovšimnutý.

"Som nadšená, že sa stanem súčasťou takej významnej relácie," vyjadrila sa Lacová. "Verím, že spoločne s hosťami vytvoríme priestor pre podnetnú diskusiu, ktorá divákom pomôže zorientovať sa v spleti aktuálnych udalostí."

Nový vietor do plachiet Na telo

Michal Kratochvíl, šéf spravodajstva TV Markíza, neskrýva nadšenie z nového prírastku do tímu: "Karolína prináša do relácie čerstvú energiu a bohaté skúsenosti. Sme presvedčení, že diváci ocenia jej profesionalitu a schopnosť klásť tie správne otázky."

Markíza sľubuje, že Na telo dostane nový šat, ktorý ešte viac podčiarkne jeho atraktivitu. Detaily sú zatiaľ zahalené rúškom tajomstva, no fanúšikovia politických debát sa majú rozhodne na čo tešiť.

Odpočítavanie sa začína

Prvé vydanie obnovenej relácie Na telo s Karolínou Lacovou je naplánované na 20. októbra 2024. Tradičný nedeľný termín o 13:00 zostáva zachovaný. TV Markíza tak potvrdzuje svoj záväzok prinášať divákom kvalitný spravodajský a publicistický obsah, ktorý pomáha formovať verejnú mienku a podporuje otvorenú diskusiu o kľúčových témach našej spoločnosti.

Nová éra Na telo sa blíži. Slovensko, priprav sa na poriadnu dávku politických debát v novom šate!

JOJka a Markíza na štátnej infúzii! Prečo?! (VIDEO)
Europoslanec Milan Mazurek (hnutie Republika) si myslí, že súčasná vláda sa za rok svojho pôsobenia a za doterajšie roky všeobecne, vôbec nepoučila. Hlavne čo sa týka podpory médií v rámci reklamy a propagácie. Inak si nevie vysvetliť sumy, ktoré... Čítať ďalej
25 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok