Český herecký bard ruší predstavenia: Nárožný je po ťažkej operácii
25 | 09 | 2024 I Eka Balaskova

Česká herecká legenda 86-ročný Petr Nárožný musel až do odvolania odvolať všetky svoje predstavenia. Dôvodom je jeho vážny zdravotný stav. Už týždeň totiž leží v Krajskej nemocnici Tomáše Bati v Zlíne. Český Blesk informuje, že herca operoval priamo primár.

Po páde v hoteli herca operovali kvôli zlomenine stehennej kosti. Tá potrebuje skorý zákrok, aby sa predišlo ďalším komplikáciám. Václav Hanzlíček z agentury Harlekýn, ktorá Nárožného zastupuje Blesk informoval o zrušení predstavení a tiež o tom, ako dlho môže trvať rekonvalescencia.

Osem dní

Herec nešťastne spadol v Zlíne v hoteli po tom, čo na doskách divadla Malá scéna bravúrne odohral komédiu Miliónový údržbár. Po úraze ho okamžite previezli do miestnej nemocnice, kde je hospitalizovaný už viac, ako týždeň.

Zlomenina stehennej kosti musí byť liečená včas, aby sa predišlo komplikáciám v podobe infekcie alebo trvalého poškodenia nervových a kostných štruktúr. Operácia, ktorá trvá zhruba dve hodny, musí byť podľa primára vykonaná čo najrýchlejšie.

Facebook / Krajská nemocnice Tomáše Bati Zlín

„Pán Nárožný je druhý deň po operácii. Je v poriadku, ale ešte dospáva. Návštevy ešte naozaj neodporúčame,“ dozvedel sa v nedeľu Blesk na ortopédii v Zlíne.

Minister vnútra oddychoval. Rozhodne nie na gauči (FOTOGALÉRIA)
Uplynulé dva týždne boli pre ministra vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SSD) mimoriadne náročné. K jeho štandardným povinnostiam totiž pribudla najskôr koordinácia preventívnych, postupom času záchranných prác pri povodniach a záplavách. Tam sme ho... Čítať ďalej
23 | 09 | 2024 | Eka Balašková

Predstavenia zrušené

„Všetkých päť predstavení, kde hrá, sme zrušili a ja sa počkám, až sám zavolá, že môže hrať. Nechcem ho stresovať,“povedal Hanzlíček. Ako zveril, nešťastie sa stalo 16. septembra a hneď na druhý deň ráno sa mal herec premiestniť do Bystrice pod Hostýnom, kde mal Miliónového údržbára večer hrať.

Rekonvalescencia bude dlhá

„Preto som sa dozvedel, čo sa stalo. Bolo nutné predstavenie okamžite zrušiť,“ dodáva Hanzlíček, ktorý Nárožného zastupuje s tým, že rekonvalescencia môže trvať aj pol roka, no potrvá minimálne tri mesiace.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok