Nvotová dourážala Roberta Fica aj Michala Šimečku
24 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Speváčka a politička Dorota Nvotová, členka strany Demokratov v príspevku na sociálnej sieti dourážala premiéra Roberta Fica, aj predsedu strany PS, Michala Šimečku. Reagovala tak na stretnutie premiéra s predsedami opozičných strán PS a KDH.

"Michal Šimečka po stretnutí s Robertom Ficom povedal, že vláda nemala reálny záujem konzultovať s opozíciou konsolidačné opatrenia. Žiadna z našich požiadaviek, pokiaľ ide o šetrenie, nebola prijatá,“ povedal s tým, že od členov vlády nezaznela žiadna reflexia," citovala Dorota Nvotová na sociálnej sieti Denník N a hneď aj pripojila svoje stanovisko.

V jej stanovisku nechýbali slová, ako hovno, prúser, smrad a podobne.

"To vážne?? To je ale prekvapenie. Ja som si ozaj myslela, že Ficovi ide o dobro ľudu a mier s opozíciou, po tom čo ju dourážal. To je ale nemilé prekvapenie. Otrel si o opozičných lídrov svoje zahovnené topánky, aby od jeho prúserov smrdeli všetci. Ja naozaj nerozumiem prečo sa takto Šimečka ponížil. Verím tomu, že tak konal v dobrej vôli, žiaľ, naivne. Takéto ovečky zožerie vlk ako prvý. Bacha na to. S vlkom sa nehráme!" Komentovala stretnutie lídrov dvoch najsilnejších strán Nvotová zo strany Demokrati, ktorá sa do parlamentu nedostala a prieskumy ukazujú, žeby sa nedostala ani keby sa voľby konali dnes.

Europoslanec: ROBERT FICO S UVRIESKANÝM ŠIMEČKOM VYUTIERAL PODLAHU
"Tak to je nádhera. Pred stretnutím s premiérom Šimečka vykrikoval ako rozzúrený rotvajler a po stretnutí je z neho len zmoknutá čivava," zdôrazňuje na sociálnej sieti Telegram europoslanec Ľuboš Blaha (SMER - SSD). Ľuboš Blaha reaguje na... Čítať ďalej
24 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik