Minister Taraba sa ozval priamo z nemocnice!
24 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (nominant SNS) v sobotu nečakane operovali. Sobotná (21. 9.) operácia ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) bola spojená s týždeň trvajúcimi bolesťami žalúdka. Minister zároveň odmietol, že by bol účastníkom nedeľňajšej (22. 9.) smrteľnej dopravnej nehody. Taraba o tom informoval na sociálnej sieti.

Vyjadrenie Tomáša Tarabu prinášame v plnom znení

Ďakujem všetkým za žičenia dobrého za uplynulé dni. V sobotu o 17h som sa vybral na urgentný príjem do nemocnice z dôvodu, že som mal počas celého týždňa bolesti so žalúdkom. Myslel som, že krátke vyšetrenie sa skončí nejakou diétou, ale bolo mi rýchlo urobené vyšetrenia na CT a o 20:30 som bol hneď prevezený na operačnú sálu. Krvné výsledky mi potvrdili, že už som z najhoršieho vonku.

Zároveň sa ohradzujem voči klamstvám, že moje vládne auto malo byť predmetom nejakej dopravnej smrteľnej nehody. Žiadnu dopravnú nehodu som ani ja ani nikto z mojich šoférov nespôsobil. Viem zverejniť operačnú správu, vie to doložiť operačný tím a verím, že polícia v tomto prípade začne okamžite trestné stíhanie všetkých čo toto v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach šírili. Nebol som hospitalizovaný v zariadení pre vládnych činiteľov, ale išiel som do najbližšej nemocnice čo som mal po ceste vzhľadom na môj stav.

Buďte zdraví!

Facebook: Tomáš Taraba

Facebook: Tomáš Taraba

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik