Fatálny pád Magálovej syna: splašený plnokrvník ho zhodil v obrovskej rýchlosti
23 | 09 | 2024 I Ivan Mihale

V nedeľu sme vás informovali o náhlom úmrtí syna herečky Kamily Magálovej. Jej syn Martin zahynul pri konskom póle, ktorému sa dlhé roky venoval. Čo sa udialo pred fatálnym pádom?

Martin Magál, syn herečky  Kamily Magálovej, sa dlhé roky venoval konskému pólu a zaradil sa medzi slovenskú špičku. So svojím družstvom sa mu podarilo získať viacero cenných trofejí. Do najznámejšieho vinárskeho regiónu – Toskánska – sa Martin so spoluhráčmi opäť rozhodol vycestovať, aby sa vydali na cestu za ďalšími úspechmi.Taliansky klub Villa a Sesta Polo & Equestrian Club Villa (VAS), v ktorom Martin aktuálne pôsobil, usporiadal medzinárodný turnaj Rincone Chico Cup.

Záspas neskončil víťazstvom, ale tragédiou

Vyskytli sa nečakané komplikácie s výkonnosťou súťažného koňa. Došlo k rozhodnutiu ho vymeniť, čo sa ukázalo ako fatálna chyba, informuje cas.sk.

O nešťastnej udalosti hovorili otrasení predstavitelia talianskeho klubu. „Bola to nehoda… Martin si práve vymenil kone, jedného plnokrvníka za iného… Kôň bol veľmi nervózny. Náš tím v tom čase vyhrával 7:4. Martina bolo plné ihrisko, bol doslova všade a vždy v plnej rýchlosti. Hneď, ako nasadol na vymeneného koňa, vyštartoval do hry. Prvá akcia, sám naháňal loptu. Zrazu sa v rýchlosti 70 kilometrov za hodinu jeho kôň splašil a náhle zmenil smer. Martin vyletel zo sedla a po 3,5 metra spadol chrbtom na zem,“ informoval klub.

Tvrdý pád znamenal pre Magálovej syna vážne zranenia, pre ktoré ho previezli do nemocnice v Siene, píše Plus 7 dní. Tie ho napokon stáli život. „Mal vnútorné zranenia, odtrhnutú aortu… Žiaľ, nedalo sa už nič robiť. Bola to dráma. Prežívame obrovský smútok. Navždy zostane v našich pamätiach.“.

Smutnú spravu nepriamo potvrdil na sociálnej sieti aj Martinov syn:

“Povedz dnes svojim rodičom, že ich ľúbiš. Nikdy nevieš, kedy bude neskoro. Ľúbim ťa ocko.”

Novodobý Nostradamus k veštbám na rok 2024: Niektoré sa už začínajú plniť!
Charizmatický brazílsky veštec Athos Salome je často označovaný ako novodobý Nostradamus. Mystik vraj už v minulosti predpovedal pandémiu Covid či premenovanie sociálnej siete Twitter známym milionárom Elonom Muskom. Salome má na konte aj proroctvo... Čítať ďalej
19 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik