Hlas ľudu: Má to Cintula už za sebou?
22 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Jaro Naď má čo robiť. Pred ohlásenou lajfkou je zavalený množstvom otázok. Sypú sa naňho ako z deravého vreca. Na čo sú jeho voliči zvedaví? Napríklad aj na to, či Cintula, ktorý bol pri zinscenovanom atentáte na Fica, to má už za sebou.

A nielen to,  zaujíma ich Šimečka, vládna žumpa, veď čítajte:

-Jarko, videla som tlačovku Juraja Šeligu, na ktorej zverejnil vyšetrovanie obvineného pána terajším riaditeľom UIS Zurianom. Klobúk dole pred Jurajom!

Predpokladám, že sú teraz na Juraja útoky zo strany vládnej koalície, alebo sa mýlim?

-Dobrý deň, Jarko, čo hovoríte na to, že chcú zrušiť dôchodcovský príspevok od detí a chcú im dať len 2% z daní, myslíte, že to konečne dôchodcovoliči pochopia, že sú to zlodeji??

-Dobrý deň, Jaro, zachytila som info, že členovia vládnej žumpy majú problém s prítomnosťou Demokratov na tlačovkách v NR a chcú podniknúť kroky, aby vám to zakázali. Je to pravda? Ak áno, ako by to mohli (legálne) dosiahnuť?

Držím palce, ste najlepší. 🙂

-Zdravím, pán Naď, čo si myslíte o neinformovaní médií ohľadom nezákonného zrušenia NAKA a praktík Zuriana pri vyšetrovaní, s ktorými ste prišli? Je za tým nezáujem a neochota písať o vás v médiách alebo by to malo pre nich iste následky?

-Výživný týždeň. Personálne čistky, DPH na knihy 23, v Čechách nula, protesty si premiér ani prezident nevšimne, 90 eur poplatok za neexistujúce diaľnice, pasy s básničkou a na záver citát z Draculu pre darcov krvi. Nemá chybu. Čistý bizár. Držím palce v boji s anarchiou.🍀

-Ahoj, Jaro, moja otázka: Zurian a Gašpar asi ťažko mohli získať previerku na ten post. Bez toho tam nemajú čo hľadať, kto to vlastne overuje, či splnili túto podmienku? Nie je možné cez p. Galka to riešiť? O ostatných odborných tiež silne pochybujem. Títo dvaja sú obrovské riziko pre demokraciu, sú schopní všetkého. Tiež to vnímate podobne? Dobrý rozhovor pre HN, ale toho Kaliňáka ste dosť šetrili 3-? máte od neho žalobou na krku za tie migy, Vietnamec kauzu zamietol pod koberec, mlátenie sa Matovičom, toto je karikatúra na ministra.

-Jaro, kedy budú konečne protesty... lebo čo sa tu deje je zo zlého sna... a treba vám viac poslancov do strany... viem, že na tom robíte ❤️👏💯

-Vďaka, Jarko, za skvelý východniarsky víkend, za mňa zvlášť ďakujem Edovi za Košičanov. Tá vaša bezprostrednosť je úžasná a odhodlanie v boji za lepšie Slovensko nákazlivé 🙂, ja som chytená dostatočne 😅.

-Dobrý deň, pán Naď, mladý Šimečka po svojom odvolaní vyhlásil, že sa teší, ako porazí Fica vo voľbách. Len ja, ja a ja. Keď sa jednalo o parlamentné voľby, výraz "ja" nepoužíval ani Mečiar. Ten chlapec sa má toho ešte veľa učiť.

-Zdravím, pán Jaro, otázka ohľadom pravdepodobne zinscenovaného atentátu na Fica, internetom koluje relatívne nová informácia, že Cintula to má už za sebou, bohužiaľ, pri zinscenovanom atentáte to inak nemohlo dopadnúť  a bude to už  v poradí štvrtá obeť Ficovej zločineckej organizácie, ak sa potvrdí táto info, po smrti Jána a  Martiny a Lučanskom, myslím,  že by tu malo platiť  pravidlo 3x a navždy koniec ! Toto si tu nemôžeme už predsa nechať ako občania, dezoláti nám tu likvidujú krajinu, našu budúcnosť,  navrhnete zvolanie medzinárodného vyšetrovacieho tímu, alebo niečo,  čo by objasnilo tieto kroky organizovaného zločinu? Keďže vieme, že pri Eštokovi sa to nevyšetrí nikdy.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ministri HLAS-u reagujú na kritiku Andreja Danka
Predseda Hlasu Matúš Šutaj Eštok, ktorý je zároveň ministrom vnútra SR, minister MIRRI Richard Raši a minister práce sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš, reagujú na kritiku koaličného partnera Andreja Danka (SNS). Ako prvá reagovala ministerka... Čítať ďalej
22 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik