Čo nejde Pročkovi na rozum a naopak, o čom "matovičovsky" mudruje
22 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Pán poslanec Jožo Pročko precitol. Aspoň tak to píše na sociálnej sieti. "Prišlo precitnutie." A potom už je to naozaj "počítaníčko".

"Michal Šimečka po svojom odvolaní konečne povedal rázne slovo. Už nikdy nechce spolupracovať s Petrom Pellegrínim. Zistil, že je to klamár, podvodník a hlavne je stále bábkou v rukách Róberta Fica." Takto podceňuje intelekt Michala Šimečku Jožo Pročko.

Trochu to má zabrzdené

"Trochu mi nejde na rozum prečo išli na obed opoziční lídri k tomuto sluhovi mafie, keď v rozprave v NRSR nakladajú Hlasu a P. Pelegrinimu nerátaných komentárov o tom ako ničia štát. So zločincom sa nevyjednáva." Pokračuje šéfovi oddaný "obyčajný" poslanec.

Pročkov dodatok: "Nikdy som nepochopil chuť PS vládnuť s Pellegrínim. Keď som sa na to spýtal jedného poslanca PS, odpovedal mi "že pri nás by bol Pellegríni iný" ..."

Ale ale... stádo? Podľa seba súdim teba?

"Michal Šimečka nie je zlý človek a čo sa mu teraz deje zažíval Matovič a jeho rodina dvojnásobne v predchádzajúcom období. Fico a jeho zločinecká tlupa odporným spôsom vytvoria klamstvo a to šíria o človeku, ktorého chcú zničiť. Majú na to mediálne a aj obrovské finačné prostriedky. Stádu stačí stokrát opakovať Matovič je podvodník, Šimečka je podvodník. Stádo nepotrebuje dôkazy. Stádu stačí, že to hovorí MILOVANÝ R.FICO." Hm... Pročkovo videnie reality.

Fica neporazí PS samotné

"Ani tak, že bude lanáriť členov iných strán." Naráža poslanec Pročko na odchody z hnutia Igora Matoviča.

"Musíme presvedčiť slušného konzervatívneho voliča, že hrozba nie je LGBT, progresivizmus, homosexualita, ale hrozba je Fico.

Dá sa to veď homofóbne Slovensko si za prezidenta zvolili Petra Pellegriniho."

Pročkovo dvorenie sa progresívcom

"Michal Šimečka je teraz líder opozície, ktorý ak toto prijme a uberie z niektorých tém a spojíme naozaj sily VŠETCI, celá opozícia je šanca poraziť Fica." Sníva Jožo Pročko na záver statusu.

Dušan Jarjabek ostro kritizuje vystúpenie umelkýň pred predstavením v SND
Poslanec NR SR Dušan Jarjabek (SMER - SSD) ostro kritizuje včerajšie vystúpenie režisérky a dvoch umelkýň v Slovenskom národnom divadle (SND) pred premiérou hry Příhody lišky Bystroušky. „Bolo to ich vyhlásenie alebo ho čítali v mene divadla?... Čítať ďalej
22 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik