Novodobý Nostradamus k veštbám na rok 2024: Niektoré sa už začínajú plniť!
19 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Charizmatický brazílsky veštec Athos Salome je často označovaný ako novodobý Nostradamus. Mystik vraj už v minulosti predpovedal pandémiu Covid či premenovanie sociálnej siete Twitter známym milionárom Elonom Muskom. Salome má na konte aj proroctvo na rok 2024. Niektoré z nich sa už skutočne naplnili! Aké sú to? 

Predpovedal ďalší asteroid

„V júli tohto roku som vo svojom príbehu na Instagrame opäť zverejnil video o asteroide, ktorý do novembra vstúpi do kolízneho kurzu so Zemou. NASA to skutočne potvrdila. Moje predpovede nie sú náhody. Napĺňajú sa,“ povedal Salome pre server Daily Star .

NASA potvrdila, že jej program na pozorovanie objektov v blízkosti Zeme monitoruje obrovský asteroid pomenovaný 2024 ON. Okolo Zeme preletel v nedeľu 15.9. vo vzdialenosti „iba“ milión kilometrov.

Globálny výpadok Microsoftu

Ako komentuje server Daily Mail , mystik varoval pred gigantickým výpadkom Microsoftu už v apríli v exkluzívnom rozhovore pre plátok FEMAIL. Tvrdil, že kolaps môže viesť až ku kybernetickej vojne. Hoci nemôžeme povedať, že po júlovom výpadku začala kybernetická vojna, svet sa celkom iste ocitol v chaose. Výpadok postihol milióny systémov, nefungovali napríklad platobné terminály, narušená bola aj letová prevádzka.  

Kybernetický útok na Olympiáde

Na začiatku roka Nostradamus pre už spomínaný magazín uviedol, že olympijské hry sú ideálnym cieľom na útok hackerov. „Keď prebiehajú olympijské hry, je možné, že sa chystá viac kybernetických útokov na technologické systémy sprevádzané dopravnými systémami a komunikačnými sieťami zapojenými do tejto akcie,“ povedal slávny prorok. A skutočne. Podľa serveru France 24 úrady evidovali vyše 140 kybernetických útokov spojených s hrami.

Umelá inteligencia a tretia svetová vojna

Salome predpovedá veľký pokrok v oblasti umelej inteligencie. Presnejšie má na mysli využitie AI v oblasti zbraní, aby sa zvýšila ich účinnosť a presnosť. „To najhoršie nás ešte len čaká,“ dodal. Navyše zdôraznil, že medzinárodná spolupráca má zásadný význam pre to, aby sa zabránilo katastrofe, alebo dokonca scenáru podobnému tretej svetovej vojne. Podľa neho nebude spúšťačom vojny konflikt na Ukrajine, ale istá nešpecifikovaná udalosť v juhočínskom mori.

DRÁMA V KARLOVÝCH VAROCH! Autobus SPADOL z mosta do koľajiska!
„V Karlových Varoch v Západnej ulici došlo k dopravnej nehode osobného auta a autobusu, kedy autobus po náraze zišiel zo zrázu do vlakového koľajiska. V súčasnej dobe je prevádzka na vlakovej trati zastavená. Nehoda bola so zranením. V autobuse... Čítať ďalej
19 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok