Nech zhnije ten a tí, ktorí do našich detí zasiali toľko nenávisti!
19 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Pri čítaní nasledujúcej správy sa zastavuje rozum: "ŠOKUJÚCI ÚTOK! V areáli základnej školy našli zbitého chlapca!" Jeden skočí zo strechy, druhého vyhodia z okna, inde iba tak - z "plezíru" (pre zábavu) kopú stojace školáčky do dievčaťa ležiaceho na zemi a nahrávajú si to. Slovník ako u masových vrahov na oddelení doživotne odsúdených - a to aj u ešte neplnoletých slečien. Toto je odsúdenia hodný obraz našich "ctených" politikov v praxi. Toto sú liberálno-progresívne emócie mládeže. Slušné deti z pravdepodobne konzervatívnejších rodín sa medzi rovesníkmi stávajú štvavou lovnou zverou.

Mám už dôchodkový vek a večer už vôbec nevychádzam na ulicu. Priestor, ktorý sa pravidelne stáva arénou neplnoletých predátorov. Som blízko momentu, keď požiadam príslušné úrady o legálne nosenie zbrane, aj keď som vždy proti tomu ostro vystupoval. Odišiel som so psom na vidiek, za zamknutú bránku.

Príšerné vyjadrovanie

Keď sa z pracovných dôvodov dostanem na nejakú sieť s videami, tak mnohí - volajú sa "influenceri - (ovplyvňovači) tam používajú slovník, ako starký sused gazda, ktorý kedysi dojil kravu, ktorá nie a nie prestať kopať. Dokonca mám dojem, že mladé dievčatá sú v prejave oveľa vulgárnejšie a perverznejšie, ako chlapci. Vulgárnosť, perverznosť, bezcitnosť a surovosť. To je dnes obraz "hlučnejšej a stádovitejšej" časti mládeže, zoskupujúcej sa do terorizujúcich úderiek.

Citlivejší a slušnejší sú opovrhovaní ako "slabosi"

Svorka mladých predátorov ich nielen vyvrhne zo svojho stredu,ale ich aj šikanuje, prenasleduje a týra dovtedy, kým si napríklad nevezmú život. A oslavné tance nad takým strašným činom u bezcitných nie sú zriedkavosťou. Zavesia si ich na sieť, verejne. Spoločnosť to vníma, vidí, registruje a - ? Politikov zaujímajú ich funkcie, ich dotácie a ich ideológie, predstavované napríklad kvázi nadrogovaným trasom pred divákmi, nazývaným umením. Veď je to také progresívne, také liberálne. Výchova je fašistický teror, nie?

Rastie nám generácia bezcitných

Kariéra, majetky, funkcie, štúdium na prestížnych školách, honor, mamon - príklad mnohých progresívnych rodičov sa prenáša aj na deti. Žiadne obmedzenia, žiadne tresty, zákazy, príkazy, absolútne scestná, no hlavne liberálna a progresívna výchova. Žiadna sebareflexia. Kto sa ma pokúsi spomaliť, alebo nebodaj aspoň ma vyrušovať v mojej nirváne, vyhodím ho z okna. Kto nevyhovuje môjmu modelu života a myslenia a nebodaj aj mu odporuje, skopať, zmlátiť. A kto je slabší? Nestíha?  Fuj, odstrániť - ako za nacizmu.

Predstavte si tieto deti, ktoré vyhadzujú spolužiakov z okien školy, ako dospelých

Stačí predstava, keď im dospelosť a pozície či funkcie dajú moc, tak vtedy to ešte len príde. Vyrastajú medzi nami monštrá a spoločnosť odvracia pohľady. Nikoho sa to netýka. Iba rodičov zabitých detí. A bulváru. Nebola by to lepšia verejná téma ako pseudoštrajk pseudoumeleckej obce? Je najvyšší čas!

ŠOKUJÚCI ÚTOK! V areáli základnej školy našli zbitého chlapca!
Šokujúci útok sa odhral v areáli základnej školy v Petržalke. Podľa dostupných informácií malo ísť o incident medzi mladším a starším školákom. Chlapca našli zbitého. Na incident v základnej škole na Pankúchovej ulici upozornil člen skupiny... Čítať ďalej
19 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok