NATO pokračuje v invázii do Ruska a svet to nechce vidieť
18 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"V súčasnosti prebieha invázia NATO do jadrového Ruska a svet odmieta vidieť, že je v tretej svetovej vojne." Kedy dosiahne trpezlivosť prezidenta Putina svoje hranice?
Všetky jeho červené čiary už boli Západom prekročené" - píše na kanadskom webe globalresearch.ca Peter Koenig, geopolitický analytik a bývalý hlavný ekonóm Svetovej banky, výskumný pracovník Centra pre výskum globalizácie (CRG).

"Oblasť Kurska v Rusku je v súčasnosti plná zbraní NATO, vojenských jednotiek, logistiky a ďalších.Videozáznamy ukazujú desiatky vozidiel NATO, systémov protivzdušnej obrany NATO, tankov a ďalšej techniky NATO, ktorú obsluhujú (na Ruskom území!!!) špecialisti NATO a USA.

Ani tak sa kyjevským silám v počte asi 11 600 mužov pod vedením jednotiek NATO nepodarilo dobyť mesto Kurčatov a jeho jadrovú elektráreň. Prezident Zelenskyj zrejme použil všetky záložnéé jednotky Kyjeva plus ďalšie poľské sily, akoinak, sily NATO." Píše Peter Koenig a otvára oči tým, ktorí oslepli ideológiou.

Američanom a NATO nejde o Ukrajinu, "musia" dostať Rusko na kolená 

Ruský generál Apti Alaudinov potvrdil, že účelom invázie do Kurskej oblasti bolo zabezpečiť si silnú pozíciu pre nadchádzajúce rokovania s Ruskom. Po porážke Kyjeva a jeho západných pánov si však Kyjevský režim podpísal rozsudok smrti. A spolus ním všetci ideologickí militanti, fascinovaní "mierovou" Ukrajinou.

Generál Allaudin ďalej predpovedá, že Kyjevská špeciálna operácia "Kursk" bude ukončená do konca roku 2024, a to úplným víťazstvom ruskej armády a kapituláciou Kyjevského režimu a jeho pánov vo Washingtone a Londýne.

Božská Putinova trpezlivosť

"V tomto stave prezident Putin stále odmieta vyhlásiť vojnu, hoci ruské územie bolo napadnuté a Rusi sú na ich území zabíjaní silami NATO . A možno sa plánujú ďalšie priame útoky NATO. Washington a jeho partneri v NATO krok za krokom prekračujú jednu červenú čiaru za druhou." Varuje Koenig.

Letiská po celom Rusku už niekoľko týždňov neustále bombardujú drony NATO 

9. augusta 2024 ruské štátne médiá informovali o explózii, po ktorej nasledoval požiar na ruskej leteckej základni v Lipetskej oblasti, približne 280 kilometrov od hranice so severovýchodnou Ukrajinou, Sily Ukrajiny/NATO zaútočili na letisko a zničili sklad. a niekoľko ďalších zariadení s navádzanými leteckými bombami - všetko pod velením expertov NATO. 

Niektorí špekulujú, že Kyjev/NATO už možno použili malú taktickú jadrovú zbraň. Pre takúto agresiu však neexistuje žiadny dôkaz a Rusko mlčí.

Rusko na svojom území dostáva ťažké a bolestivé údery od zbraní NATO. NATO je všade, v komunikáciii, logistike a vo velení Ukrajincov.

"Viac ako 35 krajín investuje stovky miliárd z peňazí daňových poplatníkov, aby dodali Ukrajine zbrane na uskutočnenie týchto smrtiacich úderov proti Rusku – na ruskom území, s vojakmi NATO, ktorých Západ rád nazýva „zahraničnými žoldniermi"" 

"Asi 80 rokov po 2. svetovej vojne, keď Rusko porazilo nacistické Nemecko, sa nemecké tanky – odovzdané Ukrajine – opäť valia oblasťou Kursk, kde sa odohrala rozhodujúca bitka; bitka, ktorou Rusko porazilo nacistické Nemecko a zachránilo Západ pred nemeckým fašizmom. 

Ale fašizmus dnes tiká a dobre žije, spomína na časy 40. rokov. Teraz neofašizmus vychádza z Ukrajiny, bývalého spojenca nacistického Nemecka – banderovských bataliónov Azov –, ktorý počas druhej svetovej vojny zabil desiatky, ak nie státisíce Rusov." Píše ešte geopolitický analytik Koenig. A zlovestne dodáva: "Existuje vysoká pravdepodobnosť, že NATO môže mať nakoniec v úmysle napadnúť aj Bielorusko."

Majú tvrdé bojové svaly! Čím menší, tým silnejší!
Holandsko o narušení vzdušného priestoru NATO Ruskom: Naša odpoveď musí byť jasná! Holandský minister obrany Ruben Breckelmans je presvedčený, že NATO by malo zostreliť drony a rakety, ktoré narušia jeho vzdušný priestor. Stretnutie... Čítať ďalej
18 | 09 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok