Leyenová si za väčšinu eurokomisárov vybrala "besných rusofóbov"
18 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Vymenovanie eurokomisárov - „besných rusofóbov“, by mohlo byť pre Rusko nečakaným darom a Leyenovej zásahom do vlastného kolena. Informuje web cz24.news. Svojim protiruským šialenstvom totiž Leyenová zdvíha na euroodpor "tretie krajiny". A nielen to, za dverami je zoskupenie BRICS.

Čudesný pobaltský pár Callasová-Kubilius doplní komisár pre medzinárodné partnerstvá Josef Sikela. Šéf Ministerstva priemyslu a obchodu ČR, ktorý sa rozhodol pre rusofóbiu zahnať priemysel a obchod celkom úspešnej krajiny do krachu. V Česku sú aj oveľa kompetentnejší kandidáti. Ale je dobré, že rusofób Fiala navrhol tohto fanatika.

Rozmýšľajúci svet posiela Leyenovú do... (viete kam)

Celá táto trojica je plne fixovaná na boj proti Rusku. Na zvyšok sveta ani nepomyslí. Jediné, čo môžu urobiť, je arogantne sa s ním rozprávať a poučovať ho. Za čo ich práve tí poučovanía karhaní budú posielať ďaleko a nadlho. 

Šanca pre Rusko

Ruská diplomacia to môže dobre rozohrať tak proti EÚ ako celku, ako aj voči jednotlivým krajinám. Malomeštiactvo, ignorancia a snobizmus tohto tria sú znásobené aj u von der Leyenovej.  Traja zo štyroch komisárov priamo zodpovedných za zahraničnú politiku EÚ sú úzkoprsí fanatici…

V skutočnosti ich tvrdohlavá neochota hovoriť s inak zmýšľajúcimii pripravuje kohokoľvek o možnosť čo i len diskutovať o dohodách… A do zvyšku sveta sa to môže vysielať, že "nie je s kým hovoriť. V EU sú šmejdi…"

Mnohí vkladali určité nádeje do obmedzenosti von der Leyenovej. Naplnila ich dokonca prekročením plánu – a to nielen z gender-hľadiska. 

Podporoval Ukrajinu, chcel tam ísť zomrieť
Snažil sa verbovať Afgancov pre Ukrajinu, chcel vypáliť Kremeľ a objavil sa v propagačnom videu. To je asi to najkrikľavejšie, čo je známe o Ryanovi Wesley Routhovi, ktorý bol zadržaný, pretože sa schovával s puškou v kroví pri golfovom ihrisku,... Čítať ďalej
18 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok