Fico poďakoval za gratulácie. No potom prišla ešte jedna, ktorá ho NEPOTEŠÍ
18 | 09 | 2024 I Ivan Mihale

"Ďakujem za všetky želania, ktoré ste mi rôznou cestou poslali. Nemienim robiť ž mojich narodenín žiadnu verejnú udalosť," poďakoval premiér R. Fico vo svojom videu na sociálnej sieti. Približne v tom istom čase však pribudla ešte jedna gratulácia. Tentokrát nemilá, priamo od jeho večnej kritičky Lucie Ďuriš Nicholsonovej.  Tento jej status poriadne vyčistil premiérovi žalúdok

Fico vo svojom videu prízvukoval, že každým dňom, po smutnej udalosti v Handlovej, sa snaží dostať do stopercentnej kondície.  "Hlavne chcem byť pripravený na to, ak sa opäť nejaký bigotný opozičný aktivista, vychovaný na prsníku Progresívneho Slovenska, SaSky alebo Demokratov, rozhodne nahradiť demokratické parlamentné voľby zastrelením premiéra."

Vyliala si srdce!

Lucia Ďuriš-Nicholsonová sa opäť raz otvorene vyjadrila k situácii okolo premiéra Roberta Fica. Liberálka ani tentokrát neostala chladná a od srdca napísala svoj názor na pôsobenie predsedu vlády.

Vážený jubilant Fico, milý Robert,

orangutan Rakus si sám vyliečil tržnú ranu na tvári. Pobil sa s iným alfa-samcom a ten mu odkusol pol tváre. Poznáte to zo Smeru. V strane môže byť len jeden alfa-samec. Ten Rakus požul voľajakú bylinu zo Sumatry a natieral si tým ranu. Vyliečil sa. Vedci sú z toho úplne paf. Doktor Orangutan. Ukrajinskí lekári nám nie sú dosť dobrí, slovenskí sú v Česku, tak reku, že nás možno o chvíľu prídu liečiť aspoň tí orangutani. Teda nie vás, Robert. Plebs.

Konečne sa môžete venovať zdravotníctvu, keď ste dali dole toho Šimečku. Šimečka K.O! Oneskorený darček k vašej šesťdesiatke.

Bože, to už máte 60? Ten čas tak letí a vy sa správate tak nesmrteľne, že jeden by ani nepovedal, že ste pomaly senior, Robert. Už len pár rokov a môžete ísť do dôchodku. Možno do nejakého verejného zariadenia, čo vy na to? Len aby vám stačila penzia, lebo príspevok od štátu je mizerný. Úfam, že sa o vás postará zas nejaká čakateľka.

Na dôchodku budete mať kopec voľného času. Môžete si prečítať všetky knihy, ktoré ste ako premiér nestihli, lebo ste boli busy. Furt nejaký kamoš, ktorý chcel ísť von z basy, furt ten ufňukaný Danko, čo chce byť predsedom vesmíru, lebo byť kapitánom ho už nebaví. A k tomu ten oxfordský zasran Šimečka, čo furt protestuje.

Neni divu, že ste si ani nevšimli tých zaplavených Záhorákú, Robertku. Ale nahradil vás Taraba. V stredu si robil z tisícročnej vody prdel, vo štvrtok kričal, že sa na nás tisícročná voda valí. V piatok povedal: Dunaj is not problem, problem is Morava a v sobotu to bolo naopak. Super minister, ten Taraba, odborník na vodu, na počasie aj na klima-krízu.

Ups, Robo, teraz som si spomenula, že ste zdvihli DPH na knihy. Tak neviem, či si ich ako dôchodca budete môcť dovoliť. Lebo ten Kamenický hovoril, že knihy čítajú len bohatí. No nič. Nejaké vám môže kúpiť Erik alebo Ľuboš, tí teraz zarábajú bruselské lóve. Odporúčam Sviňu Posadnutú mocou a keby ste sa ako starík niekedy stratili, prečítajte si Nestratiť sa sama sebe.

Allthabest, Robo.

LĎN

Rôzne reakcie od ľudí

Na status prirodzene reagovali aj bežní občania. Niektoré reakcie nás zaujali:

"Toto je tak úbohé a primitívne, ale čo by sme chceli od človeka, ktorý ledva vyštudoval základnú školu a potom budoval "hodnoty" mimo Slovenska. Boli ste vo vláde a ľudia vám dali vysvedčenie ani nie za to diletanstvo, ale za neodbornosť a nechutnú politickú kultúru, že nás EÚ zaradila na posledné miesto čo sa týka verejných financií. Čo sa týka Fica, tak jeho si tam zvolili občania a demokraticky, tak ako vás odmietli a spravili z vás politickú mŕtvolu."

"Výborný status ako vždy. Súhlas do bodky."

" Lucia, už horšia ako voľakedy Blaha, keď bol v opozícii..."

"Čím si staršia, tým si sprostejšia Lucia…. Neviem prečo, lebo mi prídete s premiérom rovnako starí…"

"Do pokladnice zblaznenej koalicie pridavam: Dôjde tiež k zvýšeniu základnej sadzby DPH na 23 percent. Tá sa bude týkať napríklad aj kníh, lebo tie si podľa Kamenického kupujú bohatí ľudia. Otazka hlupemu ministrovi: prosim, ake knihy si maju kupovat menej bohati ludia? Alebo to urci MK?"

Hlas ľudu: Postaviť Fica pred medzinárodný súd?
Opozičná ľudová tvorivosť sa pred ničím nezastaví. Nenávisť trčí z každého jej slova. Pravdou je, že odráža myslenie politikov. Tých „správnych“. Preto hlásatelia „jedinej pravdy“ kritizujú všetko, čoho sa vláda dotkne. Najnovšie už „ryžujú“ aj na... Čítať ďalej
18 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok