VIDEO: Kúpala sa nahá vo fontáne, hasiči opodiaľ odpratávali polámané stromy
18 | 09 | 2024 I Katarína Reiterová

Nahá neznáma žena sa kúpala vo fontáne v Kukorelliho parku, ponárala sa do vody a ešte aj veselo špliechala. Opodiaľ hasiči odpratávali polámané stromy.

Celé Slovensko má v týchto dňoch vody plné zuby, no zdá sa, že neznámej žene veľa vody vyhovuje. Nahá sa totiž kúpala v bratislavskej fontáne. A ako to už býva, niekto vytiahol mobil a natáčal.

„Tuto sedíme, čakáme na policajtov a tuto čajka sa kúpe vo fontáne holá...,“ hovorí hlas v pozadí záznamu. „Je toto normálne?“ komentuje ďalej.

Kamera sa vzápätí otočí smerom od fontány a diváci uvidia hasičov, ktorí neďaleko odstraňujú škdy po silnom vetre. Video je natočené mobilným telefónom z odparkovaného vozidla. Zdá sa, že žena si záujem všimla. Na viacerých záberoch sa akoby smerom ku kamere usmiala.

Bratislavčania vedia, o koho ide

Žena, ktorá je niektorým Bratislavčanom známa, sa zvykne vo fontáne objavovať pravidelne. Občas si dokonca prinesie aj sprchový gél a rovno si urobí hygienu. V Ružinove boli problémy s ľuďmi bez domova, ktorí fontány využívajú na hygienu už v minulosti.

„Radi by sme požiadali verejnosť, ak sú svedkami popisovaných situácií, nech neváhajú a ihneď kontaktujú štátnu alebo mestskú políciu prostredníctvom liniek 158 a 159. Naši operátori priorizujú situácie, pri ktorých dochádza k ohrozeniu života a zdravia ľudí alebo ku škodám na majetku. To znamená, že k takýmto situáciám posielame hliadky ihneď,“ uviedla hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Barbora Krajčovičová.

Jojka po rokoch posilňuje večerné spravodajstvo. Aha, koho „ukradli“ STVčke
Zdá sa, že personálne pohyby v slovenských televíziách ešte neskončili. Mimoriadne obľúbený moderátor skončil v STV a posilní rady JOJky. Po veľkých otrasoch v Markíze, kedy odišli prakticky všetci moderátori politických debát, sa televízia snaží... Čítať ďalej
16 | 09 | 2024 | Katarína Reiterová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok