ODPADNETE! Richard Müller sa oženil
17 | 09 | 2024 I Katarína Reiterová

Aj napriek tomu, že spevák a trojnásobný otec Richard Müller tvrdil, že sa už neožení, stalo sa, čo nikto nečakal. A svadba rozhodne stála za to!

Len pár dní po oslave svojich 63. narodenín, vstúpil Richard Müller po druhýkrát do chomúta. Stalo sa tak vo štvrtok minulý týždeň. Za manželku si zobral dlhoročnú partnerku a matku svojho syna Markusa Vandu Wolfovú.

Prvou manželkou speváka bola niekdajšia hlásateľská hviezda Soňa. Svadbu mali po dvoch týždňoch vzťahu a vzišli z nej dve deti. „V roku 1985, keďže sme na seba nemali vôbec čas. Tak sme si povedali, že aby sme ostali spolu, musíme sa zobrať. Prvých päť rokov bolo krásne a kreatívne obdobie. Richard posúval svoju kariéru, ja som bola s deťmi a stále sme prežívali všetky jeho úspechy, neúspechy, pesničky,“ zaspomínala Soňa Müllerová v dokumentárnom filme Nepoznaný.

Manželstvo trvalo 15 rokov, moderátorka speváka opustila v roku 2000: „Je pravda taká, že som ublížil mnohým ľuďom, najviac svojej manželke Soni, čo ma hrozne mrzí,“ kajal sa Richard v rozhovore pre televíziu Markíza krátko po škandále, ktorý navždy poznamenal ich vzťah.

Od fanúšikov si pýtal pervitín

Čo bolo pre Soňu tou poslednou kvapkou? Počas koncertu v Zlíne sa spevák vyzliekol donaha, pokrikoval po fanúšikoch a pýtal si pervitín. Následne priznal, že šesť rokov užíval drogy vrátane pervitínu aj heroínu a nevyhýbal sa ani alkoholu. Po Soninom odchode zložil skladbu „Už asi nie si“. Tú napísal, keď si uvedomil, že je definitívny koniec.
Láska z Manhattanu

Česká manažérka Vanda Wolfová stretla svojho budúceho manžela ako 14-ročná tínedžerka. Trvalo dlhých dvadsať rokov, kým sa opäť stretli, a to rovno v New Yorku. Asi to bola láska na prvý pohľad, pretože spolu osem hodín chodili po Manhattane a rozprávali sa. Dnes je to už 17 rokov čo tvoria pár a vychovávajú spoločného syna Markusa (12).

Novinárka Vanda mu bola veľkou oporou aj pri jeho ťažkých maniodepresívnych stavoch. „Dal mi pocit istoty a domova. Je pre mňa oporou. Snažím sa stáť pri ňom. Tak ako po jeho boku stáli jeho mama a deti – Ema a Filip, ktoré mu niekoľkokrát zachránili život,“ vyjadrovala sa na margo ich vzťahu Vanda, ktorá s oboma jeho deťmi z manželstva so Soňou vychádza výborne.

Spevák sa však do chomúta nehrnul, priamo sa nechal počuť, že sa druhýkrát neožení. „Svadbu neplánujeme. Ja som už bol raz ženatý a nevyšlo to. Už by som sa nikdy nechcel dožiť toho, že by sa mi rozbila ďalšia rodina,“ vyjadroval sa k otázkam svadby umelec.

Svadba na Morave

Richard Müller sa oženil vo štvrtok minulý týždeň na Morave v areáli Kocanda Kravsko. Na svadbu bolo pozvaných sto hostí a nechýbali ani jeho deti z prvého manželstva. Dcéra Ema dokonca na sociálnej sieti zdieľala mapu blízko miesta, kde sa konala svadobná hostina.


Mladomanželia si na svoj veľký deň vybrali historický objekt - zámockú stodolu s jedinečnou atmosférou neďaleko Znojma. Hlavná budova areálu slúži ako penzión. Baroková sála a stodola je určená pre konanie spoločenských akcií a svadieb. Zaujímavosťou je, že nevesta nešla k oltáru za zvukov Richardovej hudby, zaznela im vraj skladba od skupiny Queen.

Ženích s nevestou boli aj ubytovaní v areáli, kde je k dispozícii 46 izieb. Svedčí o tom  fotografia, ktorá sa objavila na sociálnej sieti. Je na nej Richard sediaci na posteli a syn Markus, ktorý sa chystá do obleku pred zrkadlom. Obaja sú vo svadobnom apartmáne, v ktorom vidieť pôvodné industriálne a stredoveké prvky.

Pri pohľade na záber vidieť, že spevákovi sa na ľavej ruke „trbliece“ prsteň. Či už ide o obrúčku, nevieme. Manželia mali šťastie, že si za svoj svadobný deň vybrali nakoniec netradične štvrtok. Romantické miesto sa o pár dní totižto vplyvom zhoršeného počasia na Morave zmenilo na hotové "peklo". Dážď zničil exteriér na nepoznanie.

Keďže prvá manželka Richarda Soňa na svadbe nebola, zaujímalo nás, či o nej vedela vopred: „Vy to už viete? Áno, samozrejme, že som o tom vedela,“ priznala moderátorka.

HRÔZA v rodnom meste! Gottová v ŠOKU: Potopa zasiahla jej Opavu!
Ničivé povodne, ktoré zasiahli celú strednú Európu, udreli plnou silou aj na susedné Čechy. Situácia v rodnom meste nenechala chladnou ani Ivanu Gottovú. „Moja rodná Opava. Ako je mi ľúto, s čím sa opäť po rokoch stretávaš. Súcitím so všetkými... Čítať ďalej
16 | 09 | 2024 | Katarína Reiterová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok