Matovič blúzni o progresívnom blúznení
17 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"FICO VYHRAL & ŠIMEČKA VYHRAL … a Slovensko je zase o zásadný krok bližšie k vláde mafie aj po roku 2027".  Neprekvapivo komentoval odvolanie Michala Šimečku z postu podpredsedu NR SR bývalý predseda vlády a bývalý predseda najsilnejšej opozičnej strany, dnes najneobľúbenejší politik nateraz s nulovou šancou dostať sa opäť po voľbách do parlamentu - Igor Matovič.

"PROGRESÍVNE BLÚZNENIE … cesta k definitívnej porážke demokratického Slovenska v 2027:

Všade po progresívnych médiách progresívni novinári blúznia o tom, ako si Fico odvolávaním Šimečku strelil do vlastného kolena. (tento sebaklam sa nazýva tzv. WISHFUL THINKING)

OPAK JE PRAVDOU - urobil to dokonale a Fico dosiahol PRESNE čo chcel." Píše Igor Matovič.

A čo to vlastne ten Fico mal chcieť?

Podľa Matoviča

"- chcel SVOJIM voličom ukázať, že progresívci sú pricucnutí miliónmi eur na verejné zdroje. To sa mu v JEHO publiku podarilo dokonale.

 - chcel VÄČŠINE ľudí na Slovensku názorne ukázať, na aké koniny progresívci štátne dotácie čerpajú. Zverejnením “tanca” Šimečkovej družky, trafil klinček po hlavičke.

 - chcel SÁMEHO SEBA prezentovať pred SVOJIMI voličmi ako bojovníka proti korupcii. To sa mu v JEHO publiku podarilo dokonale.

 - chel zo ŠIMEČKU urobiť martíra v očiach opozičných voličov. To sa mu podarilo dokonale."

Pekný slovný zvrat - "progresívna úderka v médiách"

"Spoliehal sa (Robert Fico - pozn. red. HD), že mu v dosiahnutí spomenutých cieľov svojou hysterickou reakciou progresívna úderka v médiách výrazne pomôže. Opäť naplnené dokonale.

Nuž, nezostáva mi nič iné, ako tomu skorumpovanému netvorovi zagratulovať k 60-siatke k ďalšiemu dokonalému kroku k ovládnutiu Slovenska." Píše už v klasickom tranze Igor Matovič.

—————————————-

Nasleduje "úvaha" Igora Matoviča, HD ju cituje bez redakčného zásahu:

"Vysvetlenie pod čiarou:

Fico veľmi dobre pozná pýchu ľudí v PS a najmä samoutvrdenie o morálnej nadradenosti ich progresívnej úderky v médiách. PRETO sa spolieha a vie, že čím viac pomôže svojimi krokmi posilniť PS, tým viac oslabí všetky ostatné opozičné strany.

Zároveň Fico veľmi dobre vie, že konzervatívna časť Slovenska má doslova husiu kožu z progresívnej časti programu PS - napr. o bezplatných potratoch pre maloleté dievčatá - POZOR - utajené pred rodičmi! Takže Fico sa spolieha, že čím silnejšie PS, tým viac konzervatívcov príde voliť samozvaného konzervatívca Fica.

Čiže NIE, Fico nechcel svojim krokom Šimečku v očiach opozičných voličov oslabiť. Presne naopak - chcel ho čo najviac posilniť, lebo vie, že len to je cesta k opätovnému víťazstvu mafie vo voľbách. Inak - Fico vie, že platí, že čím silnejšie PS, tým väčšia šanca na prepadnutie iných opozičných strán pod 5 percentnú hranicu = tým väčšia šanca na výhru mafie.

ps. Nie je teraz dôležité riesiť nuansy - či má Fico morálne právo ukazovať na iných prstom. Ani či pri tom hovorí celú pravdu. Ani to, že on systém dotácií pre progresívcov spustil. To je hlušina. Pre Ficových (vládnych) voličov sú to absolútne nepodstatnosti. To dôležité sa k ich selektívnym ušiam a očiam dostalo a dokonalo dokonalý plán.

ps2. To, že progresívna úderka v médiách nechce vidieť pravdu, je pre mňa deja vu - márne som im tri roky hovoril, že ich krvavými očami voči mne, krytím EQmínus klokana a legitimizovaním úchyla z paláca, privedú mafiu opäť k moci. Ich ideologická zaslepenosť, pýcha a pocit nadľudí, im zalepili uši … a teraz doplácame na ich tuposť všetci."

————————————————-

Nasleduje ešte "prosba" Igora Matoviča, opäť bez redakčného zásahu:

"… a ešte jedna PROSBA: Slovenské médiá na 90 percent ovláda Ficova mafia alebo progresívna klika. Vo všetkých nás roky systematicky vykreslujú ako najväčšie zlo, len preto, lebo s jednými sme odmietli kradnúť ľuďom majetky a s druhými dušu. Spoločnými silami tak dosiahli návrat mafie k moci a z nás urobili doslova Zakázané hnutie bez prístupu do médií, bez možnosti sa brániť. Preto šírenie našich posolstiev Vami, je pre nás kľúčové. Ď." Píše ešte na záver statusu Igor Matovič.

Remišovej "odpálilo dekel"
"Tak toto človeku odpáli dekel..." Píše na sociálnej sieti Veronika Remišová. "Sulík išiel dohadovať s Chmelárom ZMIER so SMEROM po tom všetkom, čo Smer napáchal." Citujeme z jej statusu. Povzdych už bez dekla "Škoda, že tak tvrdo nepracoval na... Čítať ďalej
17 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok