Vallo ničí dopravu! Jányová a Laššáková UKAZUJÚ fatálne chyby bratislavského CYKLOPRUHU (VIDEO)
16 | 09 | 2024 I Eka Balašková

Jana Jányová a Judita Laššáková (europoslankyňa za Smer-SSD) tvrdia, že spackaný cyklopruh na Dostojevského rade je podľa nich len slabou ukážkou neodbornosti kompetentných z Vallovho tímu. S Práve na rušnej Herlianskej sa postavili pred kameru, aby vo videu priniesli dôkaz.

Vo videu ako Jányová, tak aj Laššáková konštatujú, že to, čo v Bratislave vymýšľajú niektorí dopravní inžinieri už ohrozuje bezpečnosť na cestách. Takmer neexistujúce vodorovné dopravné značenie nie je až taký problém, tým sú dva dopravné pruhy nerovnakej dĺžky, na úkor štedro širokej cyklotrasy. Obe si preto myslia, že dve volebné obdobia Vallovho primátorovania už priviedli dopravu v Bratislave do takého chaosu, že už by skutočne stačilo.

Nová dopravná organizácia

„Progresívny Vallov magistrát zaviedol novú organizáciu dopravy. Výsledok kvalifikovanej a hlavne odbornej práce jeho elitných dopravných inžinierov už však pomaly ohrozuje zdravie a bezpečnosť na cestách,“ konštatuje Laššáková s tým, že Herlianska je zmätočná a nekoncepčná hlavne pre šoférov.

Tomáš Taraba: Keby sme počúvali Denník N, nie meteorológov, mali by sme tu druhú, ďaleko horšiu POHODU!
Búrka zúrivosti sa prevalila cez Slovensko, no nie tá, ktorú predpovedali meteorológovia. Namiesto toho sme sa stali svedkami mediálnej smršte, v ktorej sa stretli predpovede odborníkov s pochybnosťami novinárov. Prvé výstrahy, že v počasí nastane... Čítať ďalej
16 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Ďalší priestorovo štedrý cyklopruh

Jányová upozorňuje, že takmer neviditeľné vodorovné značenie je najmenší problém. Veď stačí, aby nabehla čata chlapov, čo to behom pol dňa prestrieka.

„Sle prečo dva rovnocenné jazdné pruhy majú rozdielnu šírku? To už je aj pre projektantov záhadou. Rozdiel je až pol metra. Cyklistom bol dopriaty luxusný pruh v šírke 2 a pol metra na úkor vodičov,“nerozumie ani Jányová. Laššáková ju dopĺňa s konštatovaním, že vďaka „práci“ našich elít sa Bratislava mení na veľké bludisko. Lenže Bratislavčania a vôbec my všetci si zaslúžime viac, ako nám ponúka Vallo tím.

Dámy sa zhodli – stačilo, pán Vallo

„A tieto posledné rozhodnutia súčasného vedenia by aj Vallových voličov mohli presvedčiť o tom, že dve volebné obdobia neschopnosti a nekvality už stačili,“poznamenáva Jányová. Obe si pritom myslia, že obyvateľom Bratislavy už stačilo a že mesto nie je možné nechať na „odbornosť“ progresívnych politikov.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok