"Nezastavia Trumpa a nezastavia ani nás! Venceremos" - Ľuboš Blaha
16 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"Ďalší atentát na Donalda Trumpa iba dokazuje, akú moc dnes majú liberálne médiá - vedia vytvoriť takú vlnu nenávisti, že sa tu bude dokola len zabíjať a vraždiť." Konštatuje a zároveň logicky vystríha europoslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Status redakčne citujeme celý.

"Spomeňte si na atentát na Roberta Fica. Ako cez kopirák. Nejaký proukrajinský fanatik, vyhecovaný liberálnymi médiami a progresívcami." Pripomína autor statusu. 

Každý, kto chce, mier, sa musí cítiť v ohrození života

Taký je odkaz tých najtolerantnejších a najslušnejších - našich milovaných liberálov. Otázka je, či toto celé je len náhoda alebo niekto veľmi silno potrebuje, aby vojna proti Rusku pokračovala. Vytipovať si labilného človiečika a vyhecovať ho, aby vraždil, nie je tá najťažšia vec na svete - hlavne, ak na vojne zarábate miliardy. 

A keď vám v tom asistujú liberálne médiá, tak to je úplné terno

 Nikto nedokáže tak efektívne vymývať mozgy ako oni. Robia to systematicky a totalitne. Akákoľvek odchýlka od nenávisti proti Rusku je neprípustná, každý náznak realizmu je zradou, každá pozitívna zmienka o Rusoch znamená, že musíte byť agent. Je jedno, či ľudí hecuje Denník N alebo New York Times. Robia to, ako keby používali jeden nenávistný manuál. 

Zloba, ktorá sa valí na Trumpa a jeho spojencov je taká istá, aká sa valí na Roberta Fica a Smer 

Produktom sú rôzni Cintulovia, či už je to na Slovensku alebo v Amerike. Liberálne médiá majú obrovskú moc. Doslova vražedná mašinéria. A v ohrození je každý, kto sa im vzoprie. A áno, my sme sa vzopreli. Ak si ukrofanatici nevstúpili do svedomia po atentáte na Roberta Fica a ani po prvom atentáte na Donalda Trumpa, do tretice by sa už konečne mohli spamätať.

Toto je už príliš

 Vyžeňte si z hláv toho teroristu, ktorého z vás robia médiá. Prestaňte nenávidieť len preto, že iní chcú mier. Každá ideológia, ktorá vytvára takú mieru fanatizmu, že ľudia chcú kvôli nej vraždiť, je extrém. Vrátane progresivizmu. 

A v poslednej dobe sa v USA a v EÚ páchajú atentáty iba v mene progresivizmu a rusofóbie. Už ani islamisti nie sú takí utrhnutí z reťaze ako progresívci. Gratulujem. 

Druhý pokus o atentát na Donalda Trumpa nám na Slovensku pripomína, aká je naša úloha. Vytvoriť hrádzu proti progresívnemu extrému. 

Trump odkazuje, že ho nezastavia. Ani nás nie. Venceremos!" Píše aktuálne europoslanec Ľuboš Blaha.

Tomáš Taraba: Keby sme počúvali Denník N, nie meteorológov, mali by sme tu druhú, ďaleko horšiu POHODU!
Búrka zúrivosti sa prevalila cez Slovensko, no nie tá, ktorú predpovedali meteorológovia. Namiesto toho sme sa stali svedkami mediálnej smršte, v ktorej sa stretli predpovede odborníkov s pochybnosťami novinárov. Prvé výstrahy, že v počasí nastane... Čítať ďalej
16 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok